Itt a bejelentés: Visszatér a streameléshez Tanár Úr

Itt a bejelentés: Visszatér a streameléshez Tanár Úr

2016-ban indította el csatornáját, most közel három év kihagyás után visszatér a streaminghez Tanár Úr.

Aki aktívabban követi a magyar Twitch-közösség mindennapjait, annak bizonyára ismerősen cseng Tanár Úr neve. Az elmúlt fél évtized egyik meghatározó alakja hosszabb kihagyás után tér vissza a képernyőkre. A bejelentés kapcsán megkérdeztük a streamert, hogy mi is pontosan az oka annak, hogy ismét bekapcsolja a kamerát, valamint azt is, mivel töltötte idejét az elmúlt években.

Esport1: Miért döntöttél úgy, hogy itt az ideje a visszatérésnek?

„Több olyan életesemény következett be az elmúlt időszakban, aminek köszönhetően jelentős mennyiségű szabadidő szakadt rám. Ettől most igyekszek megszabadulni... Viccet félretéve nem kellett sokat gondolkozni, hogy hova csatornázzam be ezt az időt. Gyakorlatilag nem telt el az utolsó stream óta olyan nap, ahol ne gondoltam volna arra, hogy de jó lenne közvetíteni. Valószínűleg én azért találtam meg magam ebben a tevékenységben, mert nagyon közel állnak hozzám a játékok az audio- és videotechnika és természetesen a beszélgetés.”

Esport1: Mivel töltötted a visszavonulásod óta eltelt hónapokat?

„Rengeteget The Elder Scrolls Onlineoztam! Sikerült a magyar ESO Guildben top 5-ig verekednem magam és persze gigászi vadakat lőttem a The Hunter: Call of The Wildban. Sok más játékot is kipróbáltam, amik talonban voltak, de nem voltak alkalmasak pl. arra, hogy jó kontentet lehessen kreálni belőlük. Viszont az utóbbi négy hónap szinte kizárólag arról szólt, hogy újra el tudjon indulni a tartalomgyártás és az eddig megszokott minőségre rá tudjak tenni még néhány lapáttal. Szépen, csendben, szorgosan dolgoztam és talán meg is lesz az eredménye.”

Esport1: Miben változik majd az általad közvetített tartalom?

Lesznek változások bőven! Megújul az egész stúdió, a fények, gyakorlatilag minden. Ami viszont mégfontosabb, hogy az összes csatornámra exkluzív tartalom érkezik majd rendszeresen. Legyen az Twitch, YouTube, Instagram vagy akár TikTok. De pl. megmarad a beszélgetős műsor a "Fogadóóra" és lesznek szervezett Arma III küldetések is az MRK-Phoenix alakulattal. Persze van még pár apróság, amiről majd az "első" streamben rántom le a leplet...

Esport1: Mikor találkozunk veled legközelebb élő adásban?

„Nem kell sokat várni, de hogy pontosan melyik nap indul a restart, az a közösségi oldalaimon hamarosan kiderül.”

Twitch

Facebook

Ha szeretnél még többet megtudni a variety csapat egyik nagy alakjáról, akkor irány a hivatalos Tanár Úr-oldal. Az Esport1 csapatának nevében sok sikert kívánunk a nagy visszatéréshez!

Kövess Minket!