Fortnite: Három tökéletes single player creative pálya

Fortnite: Három tökéletes single player creative pálya

Gyakran adódik olyan helyzet, mikor nincs lehetőségünk, vagy nem akarunk másokkal játszani. Ilyenkor kerülnek elő a single player módok.

Habár a Fortnite ismertebb része – a Battle Royale – egy igen aktív multiplayer játék, kezdetben csak a Save the World volt elérhető, amit gyakran játszottak egyedül. A BR előretörésével ez háttérbe szorult, azonban hála a különböző Creative pályáknak, mára már végtelen mennyiségű single player map közül is lehetőségünk van válogatni. Alább összeszedtünk három izgalmas alkotást, melyek garantáltan lekötik az ember figyelmét.

 Driftboard Mountain (6034-6841-8925) 

A téli sportok szerelmeseit garantáltan beszippantja ez a pálya, ugyanis benne szabadon snowboardozhatunk a hegyek tetejéről. Vigyázz az úton, mivel fák, hegyek, épületek és egyéb tárgyak akadályozhatnak. Ugyan többen is beléphettek a térképre, de egyedül is csodálatos élményt nyújt, szinte a Steepben érezheted magad.

 The Night At Pizzeria (1502-5843-2604) 

Ezen az egyértelműen a Five Nights At Freddy's által inspirált túlélő horrorpályán, egy pizzázó dolgozójának a bőrébe bújhatsz. Természetesen nem ilyen egyszerű a helyzet, ugyanis különböző robotlények portyáznak az épületben, akik ha megtalálnak, végeznek veled. Ha szerettek egyedül borzongani, kiváló választás.

 Cyber Rush (6124-8356-0703) 

A Cyber Rush az egyik legnagyobb kreatív map, melyben hatalmas sebességgel haladva kell megküzdenünk mindenféle ellenféllel, és minél tovább eljutnunk. A gyönyörű környezeten túl valós izgalmat biztosít, ami képes vetekedni a Battle Royale szintjével. Ha kicsit más vizekre eveznél, ezt a térképet mindenképpen próbáld ki.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 50 %
  • 25 %
  • 25 %