K&H MNEB 5: A Budapest Five elsöprő győzelmével zárult a Rocket League kupa

K&H MNEB 5: A Budapest Five elsöprő győzelmével zárult a Rocket League kupa

A Budapest Five jött, látott és simán behúzta a bajnoki trófeát a DomiNation orra elől.

Nyolc csapat jutott el a K&H MNEB 5. szezonjának Rocket League döntőjéig, miután a hetekig tartó bajnokság elérkezett a méltó lezárásához. A nyolc csapat két 4 fős csoportban kezdte meg két napos menetelését a bajnoki címért, amit végül a Budapest Five csapatának sikerült elérnie még vasárnap délután!

A Negsy, Mstr. és meshinn alkotta csapat gyakorlatilag akadály nélkül száguldott végig csoportján, 3 győztes meccs után pedig máris a rájátszás egyik elődöntőjében találták magukat. Ott azzal a Békéscsabai E-sport Egyesülettel találkoztak újra, akiket már a csoportban 3-1-re vertek. A rájátszásban már Bo7-es meccseket láthattunk, ott 4-1-re tudott győzedelmeskedni a BP5.

A döntőben pedig a DomiNation csapatát fogadták, ahol Coke, Gogi és richmond játszik 2023 áprilisa óta. Háromból 2 bajnokjátékossal a sorok között a kupa egyik legnagyobb esélyesének számítottak, de a BP5 ellen egyszerűen nem volt ellenszerük. A csapat magabiztos 4-2-es győzelmet aratott a DomiNation fölött, így a 2023-as K&H MNEB Rocklet League bajnoka nem más, mint a Budapest Five!

Orbán "meshinn" Dominik pedig külön elismerést zsebelt be, hiszen ő az a játékos, aki a K&H MNEN Hungarian Open kupákon eddig mindhárom alkalommal a bajnokcsapatot erősítette. Az első két szezonban az MTK-val tudott nyerni, most pedig a Budapest Five-val!

Kövess Minket!



Gamer szótár