LoL: Vannak a rossz dzsungeles teljesítmények, és van ez

LoL: Vannak a rossz dzsungeles teljesítmények, és van ez

Történelmi mélységek a major régióban.

Hatalmas versenyfutás zajlik a nagyobb ligákban a világbajnoki kijutást érő pozíciókért. Egyre fokozódnak az izgalmak, egyre kevesebb a lehetőség a hibázásra. Az LCS 2023 Summer Splitben úgy tűnik, hogy erről 100 Thieves Closernek nem szólt senki, ugyanis a török játékos olyan dzsungelezést mutatott az Immortals ellen, amire még évekkel később is emlékeznek majd a nézők, a szakértők és az este főszereplői. A 24 éves veterán Viegót választott, ami hiába számít egy meta hősnek, a "monitor bekapcsolása" nélkül önmagában nem sokat ér.

Ezeket olvastad már?

A 796-os ügynök

Képzeljetek el egy olyan profi, valódi tétért zajló mérkőzést, ami közel 27 percig tart és összesen 23 alkalommal került valamelyik játékos szürke képernyőre. Nocturne és Viego nézett farkasszemet a dzsungelben, Kai'Sa és Xayah volt a két lövész. Sebzésből tehát nem volt hiány, legalábbis a karakterek alapján. A vérgőzös középső szakasz helyett azonban egy gigastompot kaptak a nézők, méghozzá úgy, hogy Closer a Letaszított királlyal 796-ot sebzett ellenséges hősre az egész mérkőzésen.

Ízlelgessétek ezt a 796-os értéket. Ez azt jelenti, hogy percenként kevesebb, mint 30 damage-dzsel növekedett az enemy champekre mért damage számlálója. Az jóval kevesebb, mint egy alaptámadás úgy, hogy egyébként egy támogatást begyűjtött a meccsen Viego. Nem lehet állítani, hogy AFK-olt volna, mert lelkesen pusztította a szörnyeket, azonban ezzel semmit sem ért el. A 100T begyűjtötte 9. vereségét, így sorozatban már negyedik alkalommal maradtak alul. A FlyQuest és az Immortals is veszélyes rájuk, ugyanis csak a top 8 együttes léphet tovább a következő körbe.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.