Meglepetés az LCS-ben, lemarad a Worldsről az alapszakasz 3. helyezettje

Meglepetés az LCS-ben, lemarad a Worldsről az alapszakasz 3. helyezettje

UNF0RGIVEN amerikai kitérője egyelőre nem lendítette előre a karrierjét.

Az egész észak-amerikai rajongótábor azt figyeli, hogyan alakulnak az LCS 2023 Championship legizgalmasabb összecsapásai. A nyári alapszakasz legjobb csapatai Bo5-ös szériákban igyekeznek minél jobb teljesítményt nyújtani, hogy megváltsák jegyüket a világbajnokságra. Ebbe a csoportba tartozott az Evil Geniuses is, azonban jojopyunék tegnap vereséget szenvedtek a Team Liquidtől, így biztosan lemaradnak az ég legnagyobb nemzetközi versenyéről. Ez mindenképpen meglepő eredménynek számít, ugyanis az alapszakaszban a harmadik legjobb mérleggel zárt az EG. A mides fenegyerek teljesítményét a szakértők is elismerték, ugyanis beszavazták őt az All-Pro #1 csapatba

Ezeket olvastad már?

Ez egy hatalmas gyomros volt az EG-nek

Ismét bebizonyította azt a kompetitív League of Legends, hogy az alapszakasz tulajdonképpen nem számít semmit. Az Evil Geniuses először 0-3-ra kapitulált a Cloud9 ellen, majd a TL sima 3-1-gyel búcsúztatta riválisát a rájátszástól. Főleg a felső ösvényen nem tudtak mit kezdeni tegnap Summittal, a koreai topos nagyon lejátszotta a Riftből Revenge-t. Más esportjátékokban sem igazán tudja a learatni a babérokat az EG, így egyre többen aggódnak amiatt, hogy szép lassan elsüllyed a szervezet a mocsárban. Az biztos, hogy nem tett jót nekik Danny elvesztése, ugyanis a fiatal lövész tényleg elképesztő volt még 2022 nyarán. Azóta is tart a vizsgálat arról, hogy mennyire volt felelőssége a klubnak abban, hogy mentálisan teljesen összetört az ADC.

Az LCS 2023 Championshipben megszerzett bravúrgyőzelemmel már legalább a 4. helyen zártak Pyosikék, avagy fél lábbal már kinn vannak a Worldsön. Ha ezután ki is kapnak, az LEC 4. helyezettjével játszanak majd egy Bo5-öt, amely széria győztese utazhat Dél-Koreába.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.