Tetszik a Rocket League, de 2000 óta nem vettél új gépet? Megoldjuk!

Tetszik a Rocket League, de 2000 óta nem vettél új gépet? Megoldjuk!

Még több mint 20 év után is képes meglepni minket a Counter-Strike 1.6.

A Rocket League évek óta igen nagy népszerűségnek örvend. Nem csak egy elkötelezett közönséget talált magának a játék, még e-sportként is hasít. Ebben pedig nagy szerepe van annak, hogy az RL ingyenes, valamint nem is kell hozzá annyira csúcs számítógép, mint sok másik modern játékhoz. Amire viszont csak kevesen gondoltak, hogy ezen faktorok ellenére is vannak olyan emberek, akik sajnos nem élvezhetik a játékot, mert annyira gyenge a gépük. Oké, oké, relatíve sokat kell visszamenni az időben ahhoz, hogy olyan esetet találjunk, amikor lehet el sem indulna a Rocket League hardveres okokból, de vannak ilyenek.

Mi lenne ilyenkor a kézenfekvő megoldás? Sokan biztosan arra gondolnak, hogy új gépet kell venni, de nem! A helyes út az, hogy keresünk egy könnyen modolható régi játékot és megcsináljuk a Rocket League-et abban. Nagyjából ez történhetett, amikor néhány modder előállt a Counter-Strike 1.6-os RL moddal, amit szervereken PvP-ben lehet játszani.

Ezeket olvastad már?

A modban minden van, amit csak egy Rocket League-től elvárnánk: gyors és a levegőben repkedő autók, értelmesen pattogó labda, pontrendszer. Boosterek sajnos nincsenek, illetve nem lehet a levegőben vetődni sem, de ne legyünk telhetetlenek, mert már így is elég jó mókának tűnik az, hogy egy több mint 20 éves játékhoz még ilyen modok készülnek.

A mod az elmúlt napokban lett igazán felkapott, azelőtt a kb. 2020-as megjelenése óta csak elvétve játszották. De most néhány Rocket League streamer felfedezte magának és napról napra egyre több videó jelenik meg róla a YouTube-on is. Íme egy a sok közül, amiből láthatjátok, hogy milyen is a mod:

Kövess Minket!



Gamer szótár