Már arra is van megoldás, ha egy mezőn néznéd a Vad angyalt

Már arra is van megoldás, ha egy mezőn néznéd a Vad angyalt

Nem biztos, hogy ez kell az emberek társas kapcsolatainak, de a lehetőség megvan rá, hogy minden eddiginél kényelmesebben filmezz, ha épp nem vagy otthon.

Folyamatosan fejlődik a technika, az embereknek pedig egyre nagyobb igénye van arra, hogy ezek az eszközök most már mindenhova elkísérjék őket. Teljesen normálisnak számít, ha viszed a mobilod, a laptopod, esetleg egy Nintendo Switchet, hordozható hangfalat például egy utazásra. Már ezeken is viszonylag kényelmesen lehet nézni különféle műsorokat, sorozatokat vagy filmeket, főleg a lapotopok és tabletek esetében. Azonban mi van akkor, ha ez neked nem elég?

Semmi gond, az LG gondolt rád. Ugyanis elkészítette a StanbyME Go nevezetű tévéjét. A gyártótól nem áll messze a kísérletezés, ezt jól tudjuk és a mostani termékük is meghökkentő. A StanbyME Go ugyanis egy 27 hüvelykes 1080p-s LCD TV, amely egy nagy bőröndben van elhelyezve, amely beépített akkumulátort és 20 wattos hangszórókat is tartalmaz. Az ötlet lényege, hogy hordozható szórakozást nyújtson akár piknikezésen, esetleg családi nyaraláson, vagy csak a hátsó teraszon lógva.  A lehetőségeknek csak a képzelet és a StanbyME Go háromórás akkumulátor-üzemideje szab határt.

Ezeket olvastad már?

Az LG szerint kijelzője "forgatható, dönthető és elforgatható, miközben táj- és portré valamint asztali módban van." Utóbbira azért lehet szükség, mert vannak olyan játékok, amelyeket a készülék érintőképernyőjére optimalizáltak. Mivel ez technikailag egy TV az LG webOS szoftverét futtatja, így a streaming alkalmazások teljes skáláját megkapja. Vezérelni az érintőképernyőn, a mellékelt távirányítóval (amelynek saját helye van a bőröndben) vagy hangvezérléssel lehet.

Továbbá támogatja az AirPlay-t és az iOS és Android eszközökkel kompatibilis képernyőtükrözést, a Bluetooth-t és a Wi-Fi-t is. Természetesen a jó filmélményhez hozzátartozik a jó hangzás is, ezért virtualizált Dolby Atmos hangzást is kínál a négy hangszóróján keresztül. Rendelkezik kültéri képmóddal, hogy napfényben is látható maradjon, viszont ez gyorsabban lemeríti az akkumulátort. Akkor sincs gond, ha csak a kellemes romantika kellékeként szeretnéd használni, nyolcféle hátteret is beállíthatsz ennek érdekében, például egy hangulatosan pattogó kandallót vagy tenger hullámainak morajlását. Nem egy olcsó mulatság, mert közel 400 ezer forintba kerül, de ha semmiképp sem bírsz ki egy kirándulást tévé nélkül, akkor a StanbyME Gót neked találták ki.

Kövess Minket!



Gamer szótár