Az Apple-nél komolyan vették, hogy akkor is kiszállítják az új iPhone-okat, ha törik, ha szakad

Az Apple-nél komolyan vették, hogy akkor is kiszállítják az új iPhone-okat, ha törik, ha szakad

Nem éppen olyan állapotban érkeztek meg tulajdonosaikhoz, amit egy ilyen drága készüléktől elvárnánk.

Az első szerencsés rajongók már meg is kapták az elmúlt hetekben rendelt iPhone 15 készülékeiket. Ugyanakkor sokan azt tapasztalhatták, hogy a méregdrága mobiltelefonjuk nem éppen olyan állapotban és minőségben érkezett meg hozzájuk, mint azt elvárták volna. Két hibát is tapasztalhattak a felhasználók, egyik miatt sem ugrálhatnak örömükben.

Először is úgy tűnik, hogy elég könnyen törnek. Persze ezek a telefonok nem arra lettek kitalálva, hogy minden kalandtúrát túléljenek, érdemes vigyázni rájuk, de az alábbi felvételen látott törés talán túlzás. Természetesen nem állítjuk, hogy életszerű lenne az, ha valaki így megpróbálja meghajtani a telefont, de látszólag viszonylag kis erőfeszítés mellett is megrepedt. Ezt könnyen elkerülhetjük azzal, ha nem csináljuk és odafigyelünk rá.

Ezeket olvastad már?

Azonban a második gondról egyáltalán nem tehetnek az új tulajdonosok. Sokan a kibontás után ugyanis azt érzékelték, hogy bizony a festés hagy kívánni valót maga után. A beszámolók alapján a gond a iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modelleket érinti. Még tovább szűkítve a kört, a legtöbb esetben a titániumból készült készülékház esetében jelentkezett az „alulfestés”.

Van, hogy csak a ház élei nincsenek megfelelően lefestve, de nem ritkán előfordul, hogy az egész mázolás foltos, és eltér árnyalataiban. Egyébként ez már hetekkel ezelőtt is felmerült pletykaként, de természetesen akkor még nem volt rá bizonyíték. Az Apple mindenkinek kicseréli a hibás terméket aki kéri, de akkor sem mutat jól ez a baki, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy sok százezres készülékről van szó. Ráadásul ez azt is jelenti, hogy a minőségellenőrök radarján is átcsúszott.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN