Meghackelték a Riotot? Rejtélyes LoL-videó került fel a netre

Meghackelték a Riotot? Rejtélyes LoL-videó került fel a netre

Mi köze van egy koreai fiúbandának a League of Legendshez?

Folyamatosan adagolja az újabb és újabb videókat a 2023-as League of Legends-világbajnokságról a Riot Games. A legutóbbi ilyen közösségi médiában megosztott anyagban található egy nagyon furcsa 10 másodperces blokk, ami azonnal felcsigázta a rajongókat. A LoL-os közösség szerint ez a "hackelés" lehet egy jel arra, hogy egy új banda csatlakozhat partnerként a világ legnépszerűbb MOBA-jához.

Ezeket olvastad már?

ATEEZ x League of Legends x Worlds 23?

Korábban az ATEEZ koreai k-pop fiúbanda meglátogatta a Riot Games egyik főhadiszállását, ami után rögtön beindultak a találgatások arról, hogy ők lesznek majd az idei himnuszért felelős előadók. Ez a gondolatszál végül megbukott, mert a NewJeans kapta meg a lehetőséget, így a GODSBAN őket lehet hallani. Ez nem jelenti azonban automatikusan azt, hogy az ATEEZ ne kerülhetne be valamilyen formában a Worldsre. 

A fenti posztban megosztott videó végén egy szokatlan anomália vette át az uralmat az adás felett, amiben különböző rejtélyes számok és képek bukkantak fel. Ez alapján úgy gondolják a kódfejtők, hogy az ATEEZ saját hőskinézeteket kaphat, ami összességében nem lenne szokatlan. Ha belegondoltok, akkor mind a True Damage, mind a K/DA (és K/DA ALL OUT) hatalmas népszerűségnek örvend, igaz, ezek virtuális bandáknak minősülnek. Korábban Lil Nas X volt az, aki az Empyrean Prestige K'Sante kapcsán közvetett módon, de bekerült a LoL-ba. Ha tényleg sikerül összehozni az együttműködést a Riot és az ATEEZ között, akkor az egy új trend első lépcsőfoka lehet. Nem szabad elfelejteni, hogy a több százmilliós játékosbázis elég jó reklámfelületként szolgál a mindennapokban...

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.