LoL: Faker tovább írja a saját történelmét, ő nem ember, hanem egy félisten

LoL: Faker tovább írja a saját történelmét, ő nem ember, hanem egy félisten

Egészen hihetetlen, hogy milyen magasságokban jár a G.O.A.T.

Már csak négy csapat maradt versenyben a 2023-as League of Legends-világbajnokságon, három kínai és egyetlen dél-koreai. Az LCK-t az a T1 képviseli az elődöntőben, amelynek ötöséből természetesen nem lehet kihagyni Fakert, a háromszoros Worlds-győztes midest. A 27 éves veterán 2013-ban, 10 évvel ezelőtt debütált a profik között, azóta megszámlálhatatlanul halmozza azokat a rekordokat, amiket egyelőre úgy tűnik, hogy a közeljövőben senkinek sem lesz esélye megdönteni.

Ezeket olvastad már?

Az Faker a LoL-nak, ami Michael Jordan az NBA-nek

Lee Sang-hyeok karrierje során eddig 10 alkalommal nyerte meg a világ egyik, ha nem a legerősebbjének kikiáltott LCK-t. Emellett 5 alkalommal ezüstérmet szerzett úgy, hogy összesen 23 szezonban harcolt a bajnoki címért. 2-szer sikerült neki felülnie a trónra a Mid-Season Invitationöl, 2-szer ezüstérmet akasztottak a nyakába, további 2 MSI-on elődöntőig menetelt. A Worldsök terén még inkább lenyűgöző, hogy mennyire konzinsztensen szállítja az eredményeket. 3-szor koronázták a világ legjobbjának csapatával, 2-szer végzett a második helyen. 3-szor elődöntőbe jutott (a mostanival együtt). Ez azt jelenti, hogy 2013 óta 8 alkalommal vett részt a vébén Faker a lehetséges 11-ből, miközben mindig legalább eljutott a top 4-ig.

Soha nem kapott ki kieséses szakaszban kínai együttestől korábban a "KECSKE", így mindenki izgatottan várhatja, hogy az idei évben eddig minden címet besöprő JD Gaming mire megy majd a T1 ellen a vasárnapi elődöntőben.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.