LoL: Züm-züm, nagyon méhecskés új skineket mutatott be a Riot

LoL: Züm-züm, nagyon méhecskés új skineket mutatott be a Riot

Nem tudni, hogy pontosan mit fogyasztottak a kreatív szakemberek, amikor tervezték Vel'Koz új hőskinézetét.

A Riot Games tisztában van vele, hogy a rajongók imádják azokat a kozmetikai tartalmakat, amelyek a méhecskés tematikára épülnek. Ennek megfelelően rendszeresen bővítik a skincsaládot, valamint nem restek újabb és újabb hangulatjeleket, valamint ikonokat kiadni szintén a mézgyártó kisiparosokkal a középpontban. 2023-ban sem úszta meg a League of Legends, hogy ne zümmögjék tele a képernyőt ilyen típusú vadonatúj hőskinézetek. Ezúttal Veigar, Vel'Koz és Blitzcrank örülhet ilyen gúnyának, miközben azért nem feledkeztek meg arról a kreatív munkatársak, hogy közeleg a tél. Sylas és Thresh kapott előkarácsonyi ünnepi kinézetet, amelyek a méhes trióval együtt a 13.23-as LoL-frissítéssel landolnak majd a szervereken november 21-én.

Ezeket olvastad már?

Winterblessed Thresh - 1350 RP

Winterblessed Sylas - 1350 RP

Bár a PBE-re már megérkezett a két Winterblessed-skin, sokan úgy vélik, hogy mégsem a 13.23-mal, hanem a 13.24-gyel élesednek majd teljes valójukban az összes szerveren. Ha tényleg így történik, akkor egészen december 6-áig malmoznod kell, mire megvásárolhatod a kliensben.

Beezcrank - 1350 RP

King Beegar - 1350 RP

Bee'Koz - 1350 RP

Ha szeretnél valami nagyon groteszket látni, akkor tekintsd meg a fenti videóban a hazatérési animációját a méhecskés Vel'Koznak. Garantáltan rémálmaid lesznek tőle!

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.