Gameplay trailert kapott az Alone in the Dark, a borzongás garantált!

Gameplay trailert kapott az Alone in the Dark, a borzongás garantált!

2024 egyik leginkább várt horrorja megkapta azt a trailert, amire annyian vártak.

A THQ Nordic égisze alatt készül az Alone in the Dark, a legendás '90-es évekbeli horrorjáték felújított változata. A Derceto Manor felfedezését teljesen új szintre emeli majd Jodie Comer és David Harbour, akik Emily és Edwardként próbálnak felülkerekedni a borzalmakon. A bőr alá bekúszó félelemre még egy kicsit várnod kell, ugyanis a jelenlegi tervek szerint 2024. január 16-ától vetheted bele magad az izgalmakba. A kiadó azonban nem rest addig sem adagolni az újabb és újabb információkat, így érkezett meg a legfrissebb játékmenetet is tartalmazó előzetes.

A Looking for Jeremy trailerből kiderül, hogy tényleg zsigerig hatol majd a hideg, ahogy a rettenetes ellenségeket közelítik meg a főhősök. Egy igazi pszichológiai mestermű rajzolódik ki a képernyőn, legalábbis az eredeti változat ennél kevesebbel nem érte be. A fejtörők és a felfedezés mellett megkerülhetetlen lesz a harc is, azonban a lopakodás néha célravezetőbb, mint a szörnyű teremtményekkel történő nyílt konfrontáció. Lehet a látvány elsőre nem nyűgöz le, de jóval nagyobb hangsúlyt fektetnek a programozók arra, hogy a zene, a környezeti elemek és a remek történet vigye el a hátán a remake-et.

Ezeket olvastad már?

Nem lesz egyszerű dolga a versenytársaknak, ha szeretnének a műfajon belül valami hasonlóan nagy dobással előrukkolni. Az AitD neve már önmagában garancia arra, hogy az év első hónapjában nem unatkozol majd!

Kövess Minket!



Gamer szótár