LoL: Tyler1 már megint a pokolba kívánja az összes fejlesztőt

LoL: Tyler1 már megint a pokolba kívánja az összes fejlesztőt

A világ egyik legnépszerűbb streamere beszólt a League of Legends deveknek.

Kifejezetten rég foglalkoztak a játékosok azzal, hogy Tyler1 épp melyik végtagját szeretné letépni (persze csak képletesen) a League of Legends fejlesztőinek. A világ egyik legnézettebb élő videósa ezúttal olyan szerepbe hergelte magát, ahol ő tűnik a csalódott idézőkből álló közösség szószólójának. Hogy tényleg az amerikai celeb egy hős-e, esetleg csak a saját álláspontját szeretné úgy eladni, hogy az egyébként az egész LoL-os társadalom véleménye? Ezt döntsétek el ti!

Ezeket olvastad már?

Tyler1 és a devek, avagy egy sohavégetnemérős beszólogatás újabb fejezete

Az alábbi idézetek rövid betekintést nyújtanak abba, hogy milyen hangulatban telik egy-egy adás, amelyben az öt különböző szerepkörben is Challengerig száguldó játékos tényleg önmagát adja.

„Az emberek csalódottak, mert a játékegyensúly egyszerűen rossz.”

„Ugyanolyan lesz, mint korábban” - utalt az előző évek előszezonos átalakításaira a streamer.

„Ugyanúgy lesz egy csomó broken sz*r, pontosan az történik mindig. Szégyen a fejlesztőkre nézve, amit a játékkal művelnek. Teljesen kiöltétek belőlem a szenvedélyt, valamint azt, hogy játszani akarják a LoL-lal.”

Abban biztosan igaza van Tyler1-nak, hogy a 14. rangsorolt szezon első heteiben biztosan nehéz lesz azt mondani a LoL-ra, hogy tényleg az egyensúlyhoz közeli, minden szempontból komfortos állapotok uralkodnak a Szurdokban. A rengeteg átalakításnak köszönhetően garantáltan lesznek broken hősök és tárgyak, ezért fel kell készülni arra, hogy vagy egy hotfix, vagy a 14.2-es patch majd helyreteszi a dolgokat.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.