Nézzük meg együtt, hogy milyen lett az Avatar: Frontiers of Pandora!

Nézzük meg együtt, hogy milyen lett az Avatar: Frontiers of Pandora!

Megnézzük, hogy ami 2009-ben nem ment a Ubisoftnak, az vajon sikerül-e nekik 2023-ban?!

Emlékeztek még a 2009-es Avatar: The Game-re? Az Xbox360-érában megjelent első Avatar játék nem nyűgözött le sokakat, de azért sokkal jobb volt, mint amit addig tapasztaltunk filmes adaptációk terén. 14 évet kellett várni, de most végre kapunk egy újabb Avatar-játékot, ami az eddigi infók alapján sokkal színvonalasabbnak tűnik.

A fejlesztésért a Ubisoft felelt, ám ezúttal FPS-ben nézetben kalandozhatunk Na'viként és persze óriási, nyitott területeken. Ha minden igaz ez lesz az igazi Avatar-játék, a program ami tökéletesen visszaadja és továbbviszi a nagy sikerű filmek hangulatát és érdemeit. Lassan egy hete már, hogy nálunk van a játék tesztelésre (innen a pacsi a Ubisoftnak, akik megdobtak minket a játékkal) és bár egyelőre köt a titoktartás és egyetlen szót sem szólhatunk a játékról, holnap már bárkinek megmutathatjuk!

Tartsatok velünk holnap is, mert nem csak írásos tesztel érkezünk majd a játékról, rögtön fellőjük a streamet is a játékról, mihelyt azt lehet. Holnap délben tehát találkozunk Twitchen! Ezúttal nem CS2 és nem LoL pörög majd, hanem egy kis friss és ropogós Avatar: Frontiers of Pandora.

Kövess Minket!



Gamer szótár