Van, aki milliókat is fizetne, csak azért, hogy megkaphassa korábban a GTA 6-ot

Van, aki milliókat is fizetne, csak azért, hogy megkaphassa korábban a GTA 6-ot

A GTA 6-ra még jó sokat kell várnunk, de talán egy zsák pénzzel lekenyerezhető a Rockstar Games.

Ha tehetné, valószínűleg a fél világ odaadná egy karját azért, hogy már ma játszhasson a GTA 6-tal. Na jó, ez azért lehet túlzás. Tény és való, hogy baromi ígéretesnek tűnik a Rockstar Games játéka. Mindössze másfél percet láttunk belőle és már ez is elég volt ahhoz, hogy a feje tetejére állítsa az internetet. De azért ördögi paktumokat tán nem kellene kötni miatta. Vagy mégis?

Felix „xQc” Lengyel például dalolva menne bele egy ilyenbe, hogy játszhasson a játékkal. A népszerű streamer ugyanis azt találta mondani a minap, hogyha csak egy nappal a megjelenés előtt játszhatna a következő Grand Theft Auto játékkal, akkor azért hajlandó lenne akár egy forintban számolva 9 számjegyű, tehát igen tetemes összeget is kicsengetni érte a Rockstarnak!

Ezeket olvastad már?

@xqc.reviews xQc will pay $1M for GTA 6 EARLY #xqc #xqcreviews ♬ original sound - reviews guy

„Tesó, egy milliót adnék azért, hogy egy nappal korábban kapjam meg. Egy milliót adnék. Bumm. Tessék. Adjátok ide.”

A GTA 6-ra még legalább 2025-ig kell várni és sajnos akkor is csak a konzolosok kiváltsága lesz. Ettől a két ténytől sajnos csak még keserédesebbé vált a játék iránti sóvárgás. De ha minden jól megy, akkor a PC-sek is megkapják majd egy szép napon, csak győzzük kivárni.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések