Milliókat követel a floridai Joker, még a végén tényleg per lesz

Milliókat követel a floridai Joker, még a végén tényleg per lesz

Sejthető volt, hogy pénzzé szeretné tenni a hírtelen jött hírnevet, de igencsak átesett a ló túlsó oldalára a követelésével.

Még a múlthéten írtunk arról, hogy a GTA 6 előzetesében is feltűnő floridai Jokernek, azaz Lawrence Sullivannek nem igazán jött be, hogy róla mintázta az egyik karaktert a Rockstar Games. Bár nem ő volt az egyetlen, akit ilyen módon felhasználtak a fejlesztők, hiszen számtalan más valódi eseményt és arról készült videót rekreáltak még a trailerben.

Sullivan az előzetes megjelenése után egy TikTok-videóban reagált arra, hogy az ő képmását is felhasználta a Rockstar – ezt úgy fejezte be, hogy „GTA, beszélnünk kell!” Ebből pedig sejthető volt, hogy pénzzé szeretné tenni a hírtelen jött hírnevet, méghozzá egy per keretein belül. Igaz, hogy Lindsay Lohannek sem jött be ez a taktika annak idején, amikor a GTA V promóciójához egy rá hasonlító bikinis nő képét használtak. De ki tudja, hátha a floridai Joker lesz majd az, aki precedenst teremt az ilyen ügyekben.

Ezeket olvastad már?

Ami viszont biztosan nem változott meg tíz év alatt, az az ilyen esetekről szóló közvélemény. Ugyanis a floridai Joker egy újabb videóban már arról beszélt, hogy a Rockstar „adhatna egy-két milliót” neki a történtekért. Szóval úgy fest, hogy akár hajlandó perre is menni az igazáért. Az emberek viszont érthető módon kinevették őt ezért, hiszen ha egy ilyen inspiráció miatt perelni lehetne, akkor már az ítélet kihirdetésének napján kopogtatna nála a Warner és a DC, hogy akkor kérnék a pénzt, mert ők a Joker jogainak tulajdonosai.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések