Ha nem bírod ki a GTA 6-ig, akkor a GTA 5-ös Lucia mod segíthet

Ha nem bírod ki a GTA 6-ig, akkor a GTA 5-ös Lucia mod segíthet

Miért várnánk még 2 évet, ha már most belevághatunk a kalandba?

Nem tudom hallottatok-e róla, de a Rockstar Games egy hete kiadta a GTA 6 első előzetesét, ami igencsak felbolygatta a gaming világot. Viccet félretéve, a fellángolás azóta sem csillapodott, és egyre csak a következő Grand Theft Auto rész körül forgolódnak játékosok millióinak a gondolatai. Viszonylag sok mindent kihámozhatunk a másfél perces videóból – például, hogy a helyszín Vice City, a főszereplő pedig ezúttal egy hölgy, név szerint Lucia.

Valójában nem tudunk mit tenni, csak ölbe tett kézzel várni, hogy végre 2025-be érjünk. Legalábbis ezt gondoltuk, míg nem jött egy lelkes rajongó, aki elkészítette a Lucia GTA 5 modot, mely használatával már most a főhősnő bőrébe bújhatunk. 

Már sok ezren letöltötték a napokban, hogy ezzel némileg csökkentség szomjúságukat, és ha csak elég buta formában is, de belekóstoljanak a GTA 6 egy kicsiny szeletébe. Idővel biztosan még számtalan, a következő részhez köthető modra számíthatunk, de mindenki tisztában van vele, hogy ez csupán időhúzás addig, míg elérhetővé nem válik a végső produktum.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Közvetítések