A GTA 5 és a Red Dead Redemption 2 sztárja is beszólt a GTA 6 Jokerének

A GTA 5 és a Red Dead Redemption 2 sztárja is beszólt a GTA 6 Jokerének

Kíváncsian várjuk, hogy vajon Joker tényleg nekimegy-e a Rockstarnak. Lehet nem lenne nagy csata.

December 5. óta a GTA 6-tól hangos az internet. Befutott az első előzetes, ami azonnal levette a lábáról a játékosokat és a sajtót is, máris döntögeti a rekordokat, az előzetes zenéje a slágerlisták élére repült és mindenki tűkön ülve várja végre a 2025-ös megjelenést. Na jó, nem mindenki, van aki annyira nem örül a GTA 6-nak. Az egyik jelenetben feltűnik ugyanis egy furcsa alak, aki mintha Batman ellenfele, a Joker lenne. Persze nem ő az, pusztán a floridai Joker, legalábbis erősen úgy néz ki a karaktert, mint akit a valós floridai Jokerről mintáztak. Hogy pontosan ki is ő, azt a következő cikkben foglaltuk össze.

Azóta a Joker kitalálta, hogy ő bizony elbeszélget majd a Rockstarral és ha kell, akkor milliókat is követel majd tőlük. Ezt persze már nem hagyta szó nélkül a GTA 5 és a Red Dead Redemption 2 sztárja sem! Ned Luke (Michael a GTA 5-ben) és Roger Clark (Arthur Morgan a Red Dead Redemption 2-ben) is reagált a floridai férfi online terjedő videójára.

„Már a GTA 5-ben is vannak bohócok. Ez nem újdonság. Fogd be a pofád!" - írta Twitteren Ned Luke.

Clark ettől bőbeszédűbb volt, de ő sem díjazta a srác perrel fenyegetőzős ötletét.

„Nem kell velük beszélned. Nem fognak veled beszélni. Évtizedek óta vannak olyanok, mint te, akik perelni akarnak, de fel vannak ezekre készülve. Pontosan tudják, hogy meddig mehetnek el és meddig nem. Ha a helyedben lennék, valahogy megpróbálnám kihasználni a hirtelen az öledbe pottyant ismertséget, mert hidd el, ezzel az arccal még egy Home Depotban sem kapsz munkát!"

Mit gondoltok? Lesz olyan botor a floridai Joker, hogy tényleg perre menjen a Rockstarral?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések