Felszólította a Rockstart a floridai Joker: Szerezzétek meg a lóvémat!

Felszólította a Rockstart a floridai Joker: Szerezzétek meg a lóvémat!

A legújabb videójában már több mint duplájára nőtt a floridai Joker által kért kártérítés összege.

A GTA 6 előzetesén pörög a teljes videójáték-ipar hetek óta. De nem csak azért, mert megannyi izgalmas dolgot láthattunk a videóban. Hanem azért is, mert a floridai Joker néven elhíresült férfi újabb és újabb TikTok-videókban követel kártérítést a Rockstar Gamestől, amiért a stúdió felhasználta az arcképét a játék promótálásához. Polgári nevén Lawrence Sullivan korábban egy-két millió dollárnyi kártérítésre vágyott. Most azonban újabb követeléssel állt elő.

Egy nemrég megjelent videójában – ami azzal indul, hogy kitámolyog egy bokorból – Sullivan egy „utolsó figyelmeztetést” adott a Rockstarnak. Azt állítja, hogy járt Miamiban és Kaliforniában is, ahol beszélt a „zsidó ügyvédeivel”, akik küldtek egy felszólítást a stúdiónak. Majd úgy folytatta, hogy ha a születésnapjáig, azaz január 11-ig nem kap választ a GTA fejlesztőitől, akkor jogi lépéseket fog tenni. A tét pedig eközben úgy nő, mint valami Ocean's-filmben, hiszen a korábbi egy-két milliós követelésből valahogyan öt lett mostanra.

Ezeket olvastad már?

A zöld helyett most már lila hajú floridai Joker a következővel magyarázta a kártérítés több mint duplázását:

„Bárhová megyek, a reptéren, az utcákon, mindenhol csesztetnek engem. Te vagy az a Joker a GTA-ból? Te vagy az a Joker a GTA-ból? GTA, beszéljetek a TakeTwo-val, az apucitokkal! Rockstar, GTA, menjetek és beszéljetek a TakeTwo-val, az apucitokkal, és szerezzétek meg a lóvémat!”

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések