Ezt az 5 Fortnite skint használják a legtöbben

Ezt az 5 Fortnite skint használják a legtöbben

A Fortnite outfitek száma lassan eléri a 2000-et, de vajon melyek a legkedveltebbek?

A Fortnite Battle Royale karrierje 7 éve indult, azóta pedig napi szinten kerülnek be az újabb kozmetikai elemek az item shopba, melyek közül a legjelentőségteljesebbek egyértelműen a skinek. Egy október 31-ei számolás alapján jelenleg 1624 különböző karakter bőrébe bújhatunk, ami valószínűleg egyedülálló a játékok között. Nem hiába, az Epic Games erre és az ezáltal bevonzható együttműködésekre fektette a hangsúlyt, melynek meg is lett az eredménye.

Biztos sokan elgondolkodtatok már azon, hogy vajon mely skineket szeretik leginkább a játékosok. Legtöbbször ehhez a különböző oldalakon leadott szavazatokat veszik alapul, azonban, hogy a valódi eredményt megtudjuk meg kell néznünk, hogy mi az amit sokan használnak. A fortnite-replay.info 268,3 millió játékost elemzett, hogy végül megszülessen a lista. Az alábbi galériában azt láthatjátok, hogy mely skikneket öltik magukra legtöbben, tehát melyek a kedvencek.

5 – Joltara

A galériáért kattints a képre!

Úgy tűnik, hogy még mindig a „tryhard skinek" élveznek elsőbbséget. Ezekkel gyakran találkozni a szigeten, és tulajdonosuk általában jó képességekkel rendelkezik. Természetesen ez általánosítás, de mondjátok, hogy nincs igazam.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár