Szilveszterkor bulizz a legjobb GTA számokra

Szilveszterkor bulizz a legjobb GTA számokra

Több mint 9 órányi változatos, átléptethetlen GTA-klasszikus egy helyen.

A Grand Theft Auto széria talán egyik legalulértékeltebb eleme a rádiók és azon belül is a zenék, amiket a Rockstar Games ezekhez összeválogat. A GTA 3-ban még csak 56 szám volt, de a következő játékokban egyre több és több rádiót kaptunk, amelyekhez természetesen sok-sok jó zene is járt. A GTA 5-ben már több mint 441 számot hallgathattunk és az online miatt az évek alatt még néhány új rádió is megjelent, valamint a The Contract frissítés mellé érkezett egy Dr. Dre által készített lemez is.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a GTA 6-ban mivel készülnek a fejlesztők. Az előzetes zenéje alapján abban biztosak lehetünk, hogy sem minőségben, sem mennyiségben nem fognak a GTA 5 vagy a többi előd alá adni. Bár mi már azzal is kiegyeznénk, ha csak fognák az összes zenét, amit valaha használtak és belepakolnák a játékba. Mármint annyi zseniális klasszikust használtak már, hogy azt is nehéz elképzelni, hogy mihez nyúlhatnának még.

Ezeket olvastad már?

Elég csak belehallgatni a hivatalos Spotify lejátszási lisjátukba, ami egy több mint 9 órányi változatos, átléptethetlen válogatás az összes GTA-klasszikusból, hogy ez bizonyosságot nyerjen:

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések