OG Fortnite sziget és FPS mód – Ezeket szeretnénk 2024-ben

OG Fortnite sziget és FPS mód – Ezeket szeretnénk 2024-ben

Szuper játék ez a Fortnite, de azért lenne egy-két kívánságunk.

Úgy gondolom, hogy a 2024-et kiváló állapotban kezdi meg a kedvenc Battle Royale-unk. A Chapter 5 olyan fejlesztéseket hozott számunkra, melyek a játékot egy teljesen új, komolyabb szintre emelték. Biztos vagyok benne, hogy az az év is számtalan meglepetést tartogat a számunkra, melyek növelik majd az elégedettségünket – remélhetőleg –, azonban lenne egy-két dolog, melyek nélkül nem érezném teljesnek a képet – és most szerintem nem csak a magam nevében beszélek.

Az első a régóta szivárogtatott FPS mód, melyet a különböző célzórendszereknek hála részben megtapasztalhatunk, de mégis csak egy TPP játékról van még mindig szó. Úgy gondolom, hogy az új sziget, az építés nélküli mód és a belsőnézetes lehetőség elképesztő kombinációt alkotna, melyet játékosok milliói játszanának örömmel.

A másik pedig az OG Fortnite. Tudom, hogy itt volt a Chapter 4 Season OG, élveztem is. Ettől függetlenül azt kívánom, hogy kerüljön be egy állandó módként, főleg most, hogy ennyire más lett a Chapter 5. Kétlem, hogy hosszútávon annyi játékost vonna el a fővonaltól, hogy félni kelljen a vissza tételétől, azonban rengeteg régi játékos van, aki néha szívesen leugrana az eredeti pályára, vagy akár csak ezért térne vissza maradandóan.

Nem tudjuk, hogy 2024 mit tartogat a számunkra, de garantáltnak látom, hogy összességében elégedettek leszünk év végén a Fortnite-tal, úgy ahogy ez lenni szokott. Ti mit kívánnátok az Epic Gamestől?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár