Egy rajongó megalkotta a Helm-szurdokot a LEGO Fortnite világában

Egy rajongó megalkotta a Helm-szurdokot a LEGO Fortnite világában

A Gyűrűk Ura rajongó elképesztően sok időt ölhetett a projektbe.

Kétség sem fér ahhoz, hogy az Epic Games legnagyobb 2023-as dobásai közé tartozik a LEGO Fortnite megalkotása. Úgy gondolom, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül egy lapon említhető a Chapter 4 Season OG-vel, mely soha nem látott sikereket hozott a Battle Royale számára, azonban a LEGO mód legalább örökké velünk marad. A december 7-ei bekerülése óta a játékosoknak már volt ideje kitapasztalni a Survival és a Sandbox módokat is, így az újdonságok felfedezése helyett, mostanra már az alkotásé a főszerep. Volt akinek csupán egy nap kellett, hogy modelezze a 9/11-et, viszont a nagyobb volumenű projektekhez több időre van szükség.

Egy Gyűrűk Ura rajongó például a napokban készült el egy ikonikus helyszín – a Helm-Szurdok – megépítésével. Az itt található létesítmény a rohani lovasok egyik erődítménye, ahová Szarumán orkjai elől menekítették a népüket, mikor azok a lerohanásukra készülnek. Csupán pár száz katonával tartják a frontot, de az utolsó pillanatban Gandalf és a vele érkező erősítés teljesen letarolja az ork-sereget, ezzel megmentve a rohaniakat. A videó láttán a helyszínen érezzük magunkat, főleg miután lemegy a nap.

Nem kis elhivatottságra vall az erődítmény megépítése, ugyanis ez a Survival módban történt, ahol már csak a szükséges alapanyagok kifarmolása is órákat vehet igénybe. Mindenesetre Crownedpeppernek – az alkotó – sikerült levennie a közösséget a lábáról, ugyanis pár óra alatt már közel egymillióan látták a videót.

A LEGO Fortnite menetelése mondhatni, hogy továbbra is töretlen, azonban a játékosszám lassú csökkenése azt jelzi, hogy ideje lenne az első komolyabb frissítésnek, ugyanis a huzamosabb ideig játszók már kezdenek kifogyni a lehetőségekből.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár