Fortnite: Búcsúzott a Winterfest, ugyanakkor új tárgyak érkeztek

Fortnite: Búcsúzott a Winterfest, ugyanakkor új tárgyak érkeztek

Megkaptuk az idei év első frissítését.

Az elmúlt hetekben nem történt a Fortnite-ban sok változás, ami annak fényében nem meglepő, hogy december elején mennyi újdonságot kaptunk. Először is bekerült a LEGO Fortnite, a Rockat Racing és a Fortnite Festival, majd nemsokkal utána kezdődött a minden évben megrendezésre kerülő Winterfest.

Most, hogy az ünnepek véget értek, kivették a Battle Royale-ból a téli eseményt, vele együtt pedig a hozzákapcsolódó tárgyakat – valamint a Grappler is vaultolva lett. Szerencsére azonban nem csupán ennyiből állt a keddi update, ugyanis két új item is érkezett, melyeket úgy gondolom, hogy a játékosok előszeretettel fognak használni.

Ezeket olvastad már?

Az első az Enforcer AR, mely egy viszonylag lassan tüzelő automata puska – leginkább az AK-ra hasonlít. Messzire is nagyot sebez, főként közép és hosszútávra ajánlott a használata. A kék változat adatai az alábbiak:

  • Másodpercenkénti sebzés: 138,25
  • Sebzés: 35
  • Tárméret: 25
  • Tűzgyorsaság: 3,95
  • Töltési idő: 2,2
  • Építmény sebzés: 35
  • Fejlövés: 1,5x

A másik újdonság a FlowBerry Fizz, mely egy pajzstöltő tárgy. Az aktiválása 2 másodpercet vesz igénybe, majd olyan folyadékot kezd el permetezni, mely 0,5 másodpercenként 5 pajzsot tölt vissza a közelben tartózkodó játékosoknak. Ezen felül low gravity effektet is kapunk 20 másodpercre, amivel nagyobbakat ugorhatunk, valamint a zuhanásból adódó sebzéstől sem kell tartanunk.

Egyelőre nem igazán tudni, hogy milyen további változtatásokra számíthatunk az elkövetkezendő hetekben, de abban biztosan lehetünk, hogy az Epic Games nem hagy minket tartalom nélkül egy percre sem, és már most a következő együttműködéseken és újdonságokon dolgoznak.

Kövess Minket!



Gamer szótár