A GTA 5 Michaelje kiállt a GTA 6-os Lucia mellett

A GTA 5 Michaelje kiállt a GTA 6-os Lucia mellett

Egy beszélgetés során nyíltan kiállt a karakter mellett.

A Grand Theft Auto 6 előzetese már december 5-e óta tartja lázban a gaming világot, és annak ellenére, hogy még rengeteget kell várnunk rá, a közösség felfokozott hangulata láthatóan nem csökken. Habár még csak annyit tudunk róla, amennyi az előzetesből kiderültígy is valamelyest kezd összeállni a kép, hogy mire számíthatunk. A GTA 5 Michaeljének a szinkronszínésze – Ned Luke – nemrégen egy beszélgetős műsorban vett részt az IGN-nél, ahol többek között Lucia – a GTA 6 női főszereplője – jelentőségéről beszélt – egyébként Luke-ot nemrég swatolták, melyről egy korábbi cikkben részletesen írtunk.

„Ember, Lucia kemény. Az előzetesben jól néz ki. Sok bohóc van idekint, akik azt mondják, hogy a Rockstar's emiatt woke lett. Először is, a múltban voltak más női főszereplők is, csak nem olyan jelentőségteljesen mint itt" – mondta Luke.

Valóban voltak már játszható női karakterek a széria korábbi részeiben, például a Grand Theft Auto II Game Boy Color verziójában.

Ezeket olvastad már?

Az előzetes alapján – melyet már több mint 165 millióan láttak – valóban izgalmasnak ígérkezik Lucia karaktere, akinek a bőrében valószínűleg renget időt töltünk majd el Leonidában. Szívfájdító kimondani, de a konzolos megjelenésre is több mint egy évet kell még várnunk, a PC-sek pedig csak ezután csatlakozhatnak be a kalandba. Reméljük, hogy a Rockstar Games addig is ellát bennünket további kedvcsinálókkal.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések