Egykori nindzsa veszi át a torzsiék csapatában megüresedett helyet

Egykori nindzsa veszi át a torzsiék csapatában megüresedett helyet

„Tudom, hogy ez kemény feladat lesz, de nagyon szeretném, ha bajnoki címekért versenyezhetnénk. A MOUZ egy nagyon jó csapat és segíteni akarok nekik a csúcson maradni” – mondta az új ötödik.

Az ifjú veteránnak becézett frozen december elején távozott a MOUZtól. Torzsi csapattársa közel öt éven át hordta az egeres mezt, ám úgy érezte, hogy elérkezett az ideje, hogy azt egy másikra cserélje, méghozzá a FaZe-ére. Kétség sem férhetett hozzá, hogy frozen távozásával hatalmas űr keletkezett a MOUZ felállásában. A BLAST Premier World Finalön a MOUZnál beugróként játszó Brollanra nem csak ezért nehezedett nagy nyomás. Hanem azért is, mert ő lényegében a karrierjéért játszott Abu-Dzabiban: miután a NIP az újjáépítése során kirakta őt a gyenge teljesítményei miatt, kétségessé vált, hogy hol folytathatja majd, ha egyáltalán.

Tegnap este azonban kiderült a válasz, miszerint nem máshol, mint a MOUZban fog játszani a fiatal svéd. Brollan kölcsönjátékosként érkezik a Ninjas in Pyjamastól, tehát kivásárlási ár helyett valószínűleg csupán a fizetését kell állnia a hamburgi orgnak. Amitől ez az üzlet csak még jobb lesz, mert a World Finalön különösebb felkészülés nélkül a karrierjének legmélyebb pontjáról tudott összehozni egészen jó egyéni teljesítményeket. Most pedig nagyobb kockázat vállalása nélkül kisérletezhet vele tovább a sycrone. Ha ez bejön, akkor igen nagyot szakítanak vele, ha meg nem, akkor „olcsón” megúszták és a Major után lehet korrigálni.

Ezeket olvastad már?

A bejelentéskor a MOUZ weboldalán megjelent cikk alapján Brollan nagy reményekkel veszi fel újra a csapat mezét:

„Nagyon izgatott és hálás vagyok a lehetőség miatt, hogy egy MOUZ kaliberű szervezetnél játszhatok, valamint alig várom, hogy a srácokkal játszak és trófeákat nyerjünk. Alig várom, hogy elinduljon a munka. [...] Ami feltűnt nekem akkor, amikor a BLAST World Finalön a MOUZzal játszottam, hogy a srácok nagyon tisztelik egymást. Annyira összetartanak és törődnek egymással a játékon kívül és belül is. Arról nem is beszélve, hogy nagyon tehetségesek. [...] 2024-re az a célom, hogy újra a csúcsra érjek egyénileg és nyerjek pár trófeát a csapattal. Tudom, hogy ez kemény feladat lesz, de nagyon szeretném, ha bajnoki címekért versenyezhetnénk. A MOUZ egy nagyon jó csapat és segíteni akarok nekik a csúcson maradni.”

A bejelentés mellé a szervezet összerakott egy vicces kis videót is, amit a mém nyomán egyszerűen csak „Bro(llan) thinks he‘s on the team”-nek neveztek el:

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár