Fortnite: Visszatért az egyik legmegosztóbb fegyver

Fortnite: Visszatért az egyik legmegosztóbb fegyver

Nem gondoltuk volna, hogy valaha is látni fogunk ilyen típusu fegyvert, míg be nem került a Battle Royale-ba.

Az Epic Games állandó kísérletezése a Fortnite-tal – ami miatt folyamatosak az új tartalmak, és nem lesz unalmas a játék –, már számtalan különböző fegyvert és tárgyat hozott el nekünk, melyek folyamatos rotációban vannak a szigeten. Hogy az erőviszonyok megfelelő egyensúlyban legyenek, a fejlesztők igyekeznek olyan tárgyakat a rendelkezésünkre bocsátani, melyek mindegyike megállja a helyét a maga módján. Ez természetesen nem mindig sikerül, és ilyenkor jön a kiakadt játékosok tömege, akik követelik a változást.

A Chapter 4 Season 2-ben bekerült Lock On Pistol esetében is hasonló volt a helyzet, ugyanis ez a pisztoly konkrétan aim assisttal látja el használóját. Tulajdonosának nincs más dolga, mint az ellenfél közelébe célozni, majd lenyomva tartani a ravaszt. Míg a célpont látható, a töltények gyűlnek a tárban, a ravasz elengedését követően pedig kivétel nélkül betalálnak. Egy idő után vaultolva is lett, azonban az eheti frissítéssel ismételten elérhetővé vált.

Nem tudjuk, hogy miért, és mennyi időre került be, de a játékosok túlnyomó része nem örül a történteknek. De ne aggódjunk, az Epic Games minden,bizonnyal tudja mit csinál, és ha szükséges, végrehajtják a kellő változtatásokat a fegyveren, hogy passzoljon a Chapter 5-ös világhoz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN