The Weeknd és Shawn Mendes zenéjével bővül a Fortnite

The Weeknd és Shawn Mendes zenéjével bővül a Fortnite

A Fortnite lassan átveszi a zene streaming platformok szerepét is?

Ahogy nyomon követjük a Fortnite évek óta tartó menetelését, már-már ijesztő nézni, hogy milyen tempóban épül ez az online tér, ahol lassan minden megtalálható. A Save The World-ként indult játék kihasználta a Battle Royale által elindított hullámot, majd a legnagyobb játékká nőtt a kategóriában. Később az Epic Games elindította a Creative módót, ahol a játékosok lehetőségeinek már tényleg csak a kreativitásuk szab határt. Ezt követően – természetesen folyamatosan frissítések mellett – pedig bekerült a LEGO Fortnite, a Rocket Racing és a Fortnite Festival, melyek mind külön játékként is megállnák a helyüket.

A Fortnite Festival egy zenei mód, melyben bandákat alkotva adhatjuk elő kedvenc dalainkat, hasonlóan a Guitar Hero rendszeréhez. Számomra meglepő módon nagy sikere van, így az Epic eldöntötte, hogy mostantól minden héten új számokat ad hozzá a játékhoz – fontos kiemelni, hogy ezeket a Battle Royale-ban hangulatjelként is használhatjuk. Elsőre Shawn Mendes Stitches és The Weeknd Can't feel my face című száma vált elérhetővé, melyeket mostantól már a játékon belül is hallgathatunk. Izgatottan várjuk, hogy jövőhétre mit tartogatnak a számunkra.

Abba viszont vicces belegondolni, hogy így egyre több zenének a használati joga kerül a fejlesztőkhöz, a játékosok pedig ezeket bármikor hallgathatják. Ki tudja, hogy hosszú távon ez még mit szül. Talán lesz egy saját zene streaming platformja az Epic Gamesnek...már semmit nem tartok elképzelhetetlennek.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár