Ha hiszed, ha nem, ez a skin akár 350 millió forintot is érhet

Ha hiszed, ha nem, ez a skin akár 350 millió forintot is érhet

Valaki kinyitotta a skinek Szent Grálját, ami mindenidők legértékesebb skinjévé válhat, ha eladják.

Tudjátok mennyibe kerül a legdrágább Counter-Strike 2 skin? Elméletileg 1,5-2 millió dollárba, vagyis akár 700 millió forintot is le kell érte szurkolni. Viszont a gazdája azt az ajánlatok ellenére nem adja el, ezért ezen a ponton már inkább csak egy gyűjtői darab, ami ott porosodik valami szervergépen, mintsem egy megvehető tárgy. A legtöbb CS2-es cucc szerencsére ennél jóval olcsóbb, mégha így is piszkosul drága. A skinek Szent Grálja azonban eddig nem volt köztük, mert egészen tegnapig nem is létezett.

Aztán valaki kb. 1 a 9 millióhoz eséllyel kinyitotta egy ládából vagy feltradelte ezt a csodát. A 661-es mintával rendelkező gyári új, stattrakos AK-47 Case Hardened skin tegnap került fel a Buffra. Ennek a ritkaságnak az értéke állítólag 750 ezer és egy millió dollár között lehet, vagyis forintba átszámolva akár 350 milliót is megérhet. Mindez úgy, hogy még egy darab matricát sem aggattak rá. Néhány Titan Holoval megdobva még simán rá lehet erre számolni pár százezer dollárt. És akkor már szinte ott tartunk, hogy ez lehet a legdrágább skin a játékban, megelőzve a korábbi rekordert is, amiért 1,5 milliót ajánlottak. Bár egyelőre nem került eladósorba a tökéletes AK, jó eséllyel már sorban állnak érte a kínai gyűjtők.

Ezeket olvastad már?

De mitől is annyira izgalmas ez a skin? Először is, a 661-es mintát tartják a szakértők a legjobbnak az összes létező közül, mert szinte a teljes kék rész a fegyver tetején, azaz a legjobban látható helyen van – ezért is hívják blue gemnek. Másodszor, mint már írtuk, egészen eddig ilyen Case Hardened AK-47 nem létezett. Még nem is a 661-es minta az, ami abszolút egyedülálllóvá teszi a végtelen skintengerben, hanem a tény, hogy ezen felül még gyári új is. Mert ilyen állapotban egészen egyszerűen nem létezett korábban 661-es AK, hiába vadásztak rá az emberek már több mint tíz éven át.

Kövess Minket!



Gamer szótár