Mostantól nem tudni, hogy mikor cserélődik a Fortnite Item Shop

Mostantól nem tudni, hogy mikor cserélődik a Fortnite Item Shop

Apró, ám annál fontosabb frissítéssel találkozhattak a Battle Royale játékosok.

A Fortnite életében az Item Shop központi szerepet tölt be, hiszen a közösség itt csaphat le a különböző kozmetikai elemekre. A legtöbb játékban ez mellékes, azonban az Epic Games Battle Royale-ja főként annak köszönheti sikerességét, hogy számtalan izgalmas tartalmat, és együttműködésből származó elemet tárnak a játékosok elé, akiknek képtelenség tartani az iramot a fejlesztőkkel. Számos olyan Fortnite-ost ismerek – feltételezem, hogy ti is–, akik minden nap megvárják az Item Shop cseréjét, hogy minél hamarabb értesüljenek a kínálatról, hátha valamit megszeretnének szerezni. Nos, az Epic most ebbe piszkált bele.

Először azt hittük, hogy csupán egy hiba következménye, hogy eltűnt a visszaszámláló a boltból, azonban a fejlesztők megerősítették, hogy ők eszközölték a változtatást. Ezentúl nem tudni pontosan, hogy mikor váltakozik a kínálat, mindig csak az aktuális helyzet a biztos. Igazából a közösségnek ez nem jelent semmiféle hátrányt, mégis tömegek fordultak az Epic Gameshez, hogy azok orvosolják a helyzetet – amit már biztosan nem fognak visszacsinálni.

Valószínűleg a jövőben eltérő időkben fog cserélődni a Shop, tehát ha ti is azok közé tartoztok, akik rögtön megszeretnék látni a tartalmat, gyakrabban kell majd ellátogatnotok a játék ezen menüjébe.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár