22 évet fiatalodik a GTA: Vice City, hála a ray tracingnek

22 évet fiatalodik a GTA: Vice City, hála a ray tracingnek

A hivatalos felújítást miért nem tudta ilyen szépre összehozni a Rockstar?

A ray tracing csodákra képes... persze nem az fps-sel. Jó, oké, bocsi, ezt nem lehetett kihagyni. De egyszerűen tény, hogy bár sokat fejlődött és javult a technológia a megjelenése óta, továbbra sem az fps-számlálók kedvence a bekapcsolt ray tracing. Jómagam sokkal inkább kedvelem, ha valamilyen régi játékot tuningolnak fel ray tracinggel, azoknál sokkal kevésbé erős az fps-mérő bezuhanása, míg a grafikai javulás sokkal inkább látványos. Nézzétek csak meg, hogy mit tud kihozni a ray tracing a Half-Life 2-ből, a Doom 2-ből vagy éppen a Max Payne-ből.

Sőt, hála a moddereknek már a legendás GTA: Vice Cityt is játszhatjuk ray tracinggel, ami pont tökéletes kikapcsolódás, amíg a GTA 6 megjelenésére várunk.

A jó öreg Vice City sosem volt még ennyire gyönyörű, ami már csak azért is nagy szó, mert a játék egy hivatalos felújítást is kapott a Rockstartól. A GTA: The Trilogy - Definitive Edition egyébként már Netflixen is elérhető, ingyen, sőt, sokak szerint a mobilos port szebb és jobb, mint a PC-s. Mindenképpen nézzetek rá, amíg a GTA 6-ra vártok, mert annak megjelenése még sajnos picit odébb van.

Néhány extra kép a ray tracinggel tuningolt Vice Cityről
A galériáért kattints a képre!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések