Már biztos, hogy ismét visszatér az OG Fortnite

Már biztos, hogy ismét visszatér az OG Fortnite

Kiszivárgott, hogy 2024-ben sem maradunk OG Fortnite nélkül.

A Fortnite 2023-al messze a legjobb évét tudhatja a háta mögött. Számos olyan fejlesztés és esemény valósult meg, melyek egészen az egekig tornászták a játékosszámot, és még népszerűbbé tették a legkedveltebb Battle Royale-t. A több száz együttműködésen és Creative térképen túl, olyan új örökös módok érkeztek mint a Rocket Racing, a Fortnite Festival és a LEGO Fortnite. Ezek mind sokat tettek hozzá az Epic játékának fejlődéséhez, azonban az éve legnagyobb dobása egyértelműen a Chapter 4 Season OG volt, mely egy hónap erejéig visszarepített bennünket a játék kezdeti szakaszába. Miután véget ért az évad, és ezzel eltűnt a pálya is, a Chapter 5 egészen más szintre emelte a Fortnite-ot, de sokan így is visszasírták az OG élményt.

Mindannyiunk örömére a legújabb szivárogtatásokból kiderült, hogy a nagy népszerűségre való tekintettel, az Epic Games idén is elhozza nekünk a régi játékot.

Azt egyelőre csak találgatni lehet, hogy örökösen velünk marad-e, vagy egy szokásos LTM keretében lesz elérhető, de akárhogy is lesz, sokunk kívánsága válik ezzel valóra. A szivárogtatók többségében azt gondolják – és én is –, hogy az örökös OG mód érkezése kevésbé valószínű, hiszen ez hosszútávon rosszat tenne a játék sztoriszálon futó módjának, számtalan játékost vonzana el onnan. A kérdés csak az, hogy az Epic tud-e erre megoldást, vagy ők is erre a következtetésre jutottak-e. Remélhetőleg minél hamarabb kiderül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár