Fortnite: Hamarosan két brutális fegyver kerül vissza a szigetre

Fortnite: Hamarosan két brutális fegyver kerül vissza a szigetre

Na ez aztán fenekestül felforgathatja a játék mostani menetét.

Chapter 5 kezdetével kétségtelenül új irányt vett a Fortnite, és ezt a közösség túlnyomó része tudomásul vette, sőt, meg is szerette a változtatásokat. Minden frissítés közül a bloomot váltó rendszer behozatala volt a legradikálisabb lépés, de ez talán ismét kompetitív irányba terelheti a Battle Royale-t. Szerencsére – vagy inkább az Epic-nek köszönhetően – a jelenleg megtalálható fegyverek összhangban vannak, így kimondottan élvezetes a játék.

A legújabb szivárogtatások viszont arra engednek következtetni, hogy a közeljövőben ez a kényes egyensúly felborulhat, ugyanis az Epic Games két régi mitikus fegyver visszahozatalát készíti elő, melyek tulajdonosai – ha a múlt tapasztalataiból indulunk ki –, túl nagy előnyre tehetnek szert.

Ezeket olvastad már?

Az egyik tárgy a TNTina's Ka-Boom Bow, mellyel utoljára Chapter 2 Season 2-ben találkozhattunk – közel 4 éve. Ez egy mitikus íj volt, amit a TNTina boss megölésével lehetett megszerezni, és egy meccsen csak egy volt elérhető. Működése megegyezett a Boom Bow-éval, annyi különbséggel, hogy a sebzése kicsit nagyobb volt, valamint a idővel visszanyerte tölteteit – hasonlóan a Bandage Bazookához.

A Jules' Drum Gun Chapter 2 Season 3-ban vált elérhetővé – miután a TNTina's Ka-Boom Bow kikerült –, és szintén egy boss legyőzésével lehetett hozzájutni. Az átlagos Drum Gunoktól csak annyiban különbözött a mitikus változat, hogy jobbak a statisztikái.

Valószínűleg az Epic Games már a Chapter 5 Season 2-re készül, ahol új bossokra számíthatunk, új fegyverekkel. De mivel március még viszonylag távol van, az is lehetséges, hogy még ebben az évadban bekerülnek a fent említett fegyverek.

Kövess Minket!



Gamer szótár