Meglehet nyugodni, minden rendben a GTA 6-tal

Meglehet nyugodni, minden rendben a GTA 6-tal

Bármilyen csapás is érte eddig a játékot, az nem fog keresztbe tenni a sikerességének.

A GTA 6 valószínűleg minden idők eddig legjobban várt játéka. Egyetlen cím kapcsán sem volt tapasztalható még akkora felhajtás, mint a Grand Theft Auto legújabb része körül, amely 2025-ben fog érkezi konzolkora, valamikor később pedig PC-re is. A játék fejlesztői begyűjthettek pár ősz hajszálat az elmúlt évek során, hiszen a 2022-es év végén több mint brutális mennyiségű felvételt szivárogtatott ki egy hacker a játékról, mely rengeteg mindent felfedett a nagyközönség számára, múltév decemberében pedig a GTA 6 előzetesét is kiszivárogtatták, melyre válaszlépésként a Rockstar Games is megosztotta azt YouTube-csatornáján. A Takes-Two – a Rockstar Games anyavállalata – vezérigazgatója a minap nyilatkozott a történtekről, és világossá tette, hogy ez nem ártott nekik, és minden rendben a játékkal. Ezt jól mutatja az, hogy ez idő alatt 174 millióan tekintették meg az előzetest.

„Elképesztő, amikor a trailer bejelentése hatalmas hír, és utána mind nagyon örültünk, amikor az előzetes felszántotta az internetet… szóval nem lehetnénk boldogabbak vagy izgatottabbak” – mondta Zelnick. „A szivárogtatások természetesen mindig csalódások a csapat számára, de végül nem hiszem, hogy ez ártott volna nekünk.”

Úgy tűnik, hogy minden eddigi rossznak gondolt történés, csak a játék körüli várakozást fokozza, tehát biztosan hatalmas elvárások lesznek a címmel kapcsolatban, melyeknek úgy gondolom a Rockstar Games képes lesz eleget tenni. Ha pedig szeretnétek látni, hogy miként festene valós felvételekkel a GTA 6 előzetese, akkor mindenképpen tekintsétek meg a francia YouTuber munkáját, aki újraforgatta azt – vele az előző cikkünkben foglalkoztunk bővebben. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések