Fortnite: Izgalmas dolgokat hozott a Tini Nindzsa Teknőcök esemény

Fortnite: Izgalmas dolgokat hozott a Tini Nindzsa Teknőcök esemény

Az idei év legnagyobb eventje vette kezdetét, és egészen a hónap végéig velünk marad.

A Tini Nindzsa Teknőcök még januárban kerültek be a Fortnite-ba, de akkor csupán a megvásárolható skinjeikre csaphattunk le. Leonardo, Raphael, Michelangelo, valamint Donatello most visszatért, és egy hatalmas eseményt hoztak magukkal, melybe tartoznak mitikus fegyverek, új jármű és tárgy, de persze küldetések, outfitek és további kozmetikai elemek is.

Kezdjük a mitikus tárgyakkal. Mindegyik teknőcnek bekerült a fegyvere, melyek annak ellenére, hogy teljesen máshogyan néznek ki, ugyanarra képesek – támadás, légi támadás, lendületes támadás és dupla ugrás. Ezek három töltettel rendelkeznek, melyek visszatöltési ideje 10 másodpercet vesz igénybe. Megtalálhatóak a ládákban, a droppokban és az automatákban. A Battle Royale szigetre visszakerült a Driftboard is, mely új kinézetet öltött, valamint ugyanez a helyzet a Pizza Party itemmel is. Ezekbe bárhol belefuthatunk a pályán.

Ezeket olvastad már?

Ahogy az ilyen eseményeknél lenni szokott, kaptunk egy küldetésekkel teli oldalt, ahol feloldható számos kozmetikai elem, melyeket ingyen beszerezhetünk. Új karakterek érkezéséből sincsen hiány, ugyanis mostantól megvásárolható Szecska Mester, és a fő gonosz Shredder is – ráadásul több kinézetben. Fontos kiemelni, hogy mindegyik outfit a LEGO Fortnite-ban is használható. Az alábbi galériában megtekinthetitek ezeket.

Szecska Mester

A galériáért kattints a képre!

A Tini Nindzsa Teknőcök Fortnite esemény tegnap vette kezdetét, és egészen február 27-éig tart. Addig van lehetőségetek kihasználni az újdonságokat, és lecsapni az ingyenes elemekre.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár