A fizikai világot is meghódítanák a LEGO Fortnite készletek

A fizikai világot is meghódítanák a LEGO Fortnite készletek

Az online tér megvolt, jöhet a valóság.

Decemberben került be a játékba a LEGO Fortnite mód, ahol egy leginkább a Minecraftra hajazó világba csatlakozhatunk, melyben a jól ismert skinek LEGO változataival indulhatunk kalandba. Hamar a játékosok egyik kedvenc módja lett, és napi szinten sok millióan játszanak vele azóta is. Az Epic Games folyamatos fejlesztéseket ígér, melyekkel igyekszenek fenntartani az érdeklődést, és egyelőre úgy tűnik, hogy ez sikeresen működik. Most kiderült, hogy az együttműködés lassan kilép a virtuális térből, és az év második felében megvásárolható lesz fizikai formában számos LEGO Fortnite készlet.

A szivárogtatások szerint első körben 5 készletre számíthatunk, melyek között lesz Loot Llama és Peely Bone is. Az áruk valahol 30 és 120 dollár között lesz, ami valami nagyobb dolgokra utal, mint néhány apróság. A játékosok abban reménykednek, hogy a LEGO Fortnite figurákat is lehetőségük lesz beszerezni, azonban ebből már több mint 1000 különböző létezik, így kérdéses, hogy mi alapján kerülnének kiválasztásra az adott karakterek, és köztük lennének-e a kedvenceink.

Izgalmas figyelemmel kísérni, ahogy a Fortnite újabb és újabb területeket hódít meg, és még kitudja, hogy hol a vége. Az például, hogy most már a Disney is milliárdokat pumpál a játékba, és együttműködéseket készít elő, azt mutatja, hogy az elkövetkezendő években még nagyobb tartalomáradatra számíthatunk annál, mint amit eddig megszoktunk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN