Újabb GTA 6 szivárogtatások érkeztek, hála egy titokzatos rajongónak

Újabb GTA 6 szivárogtatások érkeztek, hála egy titokzatos rajongónak

Egyre több újdonság derül ki, a világ jelenleg legjobban várt játékáról.

Akkora várakozás övezi a Grand Theft Auto következő részét, hogy minden vele kapcsolatos dolgot óvatossággal kell kezelni, ugyanis ilyenkor számtalan nyerészkedő alak tűnik fel, akik különböző módon próbálnak pénzre, vagy könnyű népszerűségre szert tenni. Elég csak arra gondolnunk, hogy néhány online platformon már előrendelhető a GTA 6, ami egy hatalmas átverés, és mindenkit kérünk, hogy csak a hivatalos oldalakra támaszkodjon ez ügyben. Ugyanígy számtalan felhasználó oszt meg hamis szivárogtatásokat, hogy ezzel magára vonzza a figyelmet, és kapjanak 5 perc hírnevet. A napokban azonban újabb leakek láttak napvilágot, melyeket egy olyan Reddit-felhasználó osztott meg a közösséggel, aki már többször is bizonyította megbízhatóságát. Először is nemsokkal a GTA 6 előzetesének a megjelenése előtt kreálta a profilját, melynek a „Well_Look_Whos_Back" nevet adta – jól nézd meg ki tért vissza –, majd megjósolta a trailer alatt futó dalt is.

újabb érdekességet tudhatunk meg a posztjából, melyekkel kicsit még jobban beleláthatunk abba, hogy pontosan mire is számíthatunk a játék folyamán. Ezek az alábbiak:

  • Karakterünkkel mindkét kezünkben tarthatunk fegyvert
  • Nehezebb lesz kinyitni az autókat
  • Feldarabolásra, és több véres jelenetre is számíthatunk
  • A naplemente három különböző színben pompázhat – narancs, lila, rózsaszín
  • Lesz lehetőség 3v3 kosárlabda játszására

Habár ezek nem eget rengető fejlesztések, mégis valamelyest megtudhatjuk belőlük, hogy milyen élmény vár majd ránk. Ha még többet szeretnél megtudni a GTA 6-ról, akkor ajánlom a korábbi cikkünk elolvasását, ahol az összes az előzetesben feltűnő easter egget összeszedtük. Maga a játék 2025-ben érkezik konzolokra, addig pedig biztos vagyok benne, hogy még számtalan hasonló szivárogtatást fogunk látni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések