Lady Gaga lesz a Fortnite következő nagy dobása

Lady Gaga lesz a Fortnite következő nagy dobása

A világ egyik leghíresebb előadója is nevét adja a játékhoz, ahogyan már oly sokan tették.

December sok szempontból izgalmas volt a Fortnite játékosok számára, hiszen épphogy kijöttünk a Chapter 4 Season OG nosztalgikus világából, rögtön egy sok téren teljesen átdolgozott Chapter 5 várt bennünket. Ezt követően pár nap leforgása alatt olyan módok kerültek be az Epic Games nagy sikerű játékába mint a LEGO Fortnite, a Rocket Racing és a Fortnite Festival. Őszintén szólva az utóbbinak meglepett a népszerűsége, azonban kétségtelen, hogy a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy a közösség a szívébe zárja, és soha ne fogyjunk ki a tartalmakból. Holnap például Lady Gaga énekesnővel bővül a felhozatala.

A Fortnite Festival keretében különböző dalokat adhatunk elő Guitar Hero szerű módon, akár a barátainkkal bandát alkotva is. Az élményt nagyban megnövelik az általunk választott karakterek, és a folyamatosan bővülő zenelista, melyben már számos nagyszerű számmal találkozhatunk. A kezdeti lökést The Weeknd adta meg neki, akihez mára külön koncert, klippremier, karakter, és számtalan szám köthető a játékban. Február 22-én – azaz holnap – veszi kezdetét a Fortnite Festival következő évada, melynek nem kisebb név lesz az arca mint a legendás Lady Gaga.

Az Epic Games még nem tett hivatalos bejelentést az ügyben, azonban az énekesnő X bejegyzése többet mond minden szónál. A képen ő látható a Fortnite Festival keretein belül, alá pedig viccesen azt írta, hogy „Mi az a Fortnight", amit fentebb kijavított Fortnite-ra. Még nem tudni, hogy milyen Lady Gagához kapcsolódó tartalmakra számíthatunk, de az egyszer biztos, néhány száma elérhető lesz, és mi titkon abban reménykedünk, hogy legalább kapunk egy megvásárolható kinézetet is. Az Epic bejelentésekor valószínűleg minden kiderül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár