Hamarosan pénzt kereshetünk a LEGO Fortnite-tal?

Hamarosan pénzt kereshetünk a LEGO Fortnite-tal?

Úgy tűnik, hogy újabb taggal bővül a Fortnite-on belüli pénzkeresési lehetőségek listája.

Mióta az Epic Games bevezette a Support a Creator rendszert, számtalan tartalomgyártó szerez bevételt a támogatóik Fortnite-on belüli vásárlásából – úgy működik, hogy minden elköltött 10 000 V-Bucks után 5 dollárt kap az, akinek a felhasználóneve be van írva az Item Shopban. Azóta már Creative pályák publikálásával is pénzhez juthat bárki, akinek a térképén egy bizonyos szám felett játszanak. Az Epic tavaly elárulta, hogy további hasonló lehetőségeken dolgoznak, melyekkel a tartalomgyártókat szeretnék segíteni, hogy azok örömmel népszerűsítsék játékukat. Úgy tűnik, hogy komolyan beszéltek, és a decemberben bekerült LEGO Fortnite is lehetőséget biztosít majd arra, hogy bevételt generáljunk a játékból.

Shiina – ismert szivárogtató – osztotta meg követőivel, hogy valószínűleg erre készülhetnek a fejlesztők, hiszen kiszivárgott az alábbi szöveg:

„A LEGO sziget közzétételéhez át kell tekintened a feltételeket, és meg kell értened a bevételi szabályokat." – írták.

Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy a mondatból kiderítsük, valószínűleg egy, a Fortnite Creative-hoz hasonló rendszer bevezetésére készül az Epic Games, ahol bárki készíthet LEGO pályákat, hogy azokat elérhetővé tegye a közösség számára. A LEGO mód kezdetben hatalmas népszerűségnek örvendett, azonban az idő előrehaladtával a játékosok másfelé kacsingattak, hiszen nem érkeztek olyan iramban a fejlesztések, mint ahogyan azt a Battle Royale-ban megszokhattuk. Úgy tűnik, hogy a háttérben viszont folyamatos munkálat folyt, mely végeredménye könnyedén elhozhatja a mód aranykorát.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár