Hatalmas zsákolások várnak a Steam legújabb ingyenes játékában

Hatalmas zsákolások várnak a Steam legújabb ingyenes játékában

Kifejezetten ötletes kis játékkal vár a Steam, ami ingyen landolhat nálad.

Ha manapság a videójátékokra gondolsz, akkor biztosan nem az jut az eszedbe, hogy mennyire jó lenne VR-szemüveggel a fejeden óriási töméseket bemutatni egy utcai kosárlabdapályán. Micsoda? Hogy mégis ezen gondolkoztál a müzlistálad felett? Akkor itt egy remek ajánlat, a Steam jóvoltából. Március 11-e előtt teljesen ingyen adhatod hozzá a könyvtáradhoz a Blacktop Hoops korai hozzáférésű, VR-ra fejlesztett sportjátékot.

Ezeket olvastad már?

Blacktop Hoops

LeBron James, Steph Curry, Giannis Antetokounmpo és Luka Doncic sem tűnik fel a Vinci Games alkotásában, azonban ez ne tántorítson el attól, hogy te legyél a pálya ördöge. Természetesen a cél ebben a játékban, mint minden kosármeccsen az, hogy több pontot szerezz, mint az ellenfél. Ehhez a lehető legnagyobb cseleket, tomahawk zsákolásokat, no-look passzokat és fadeawayeket kell bemutatnod, miközben ügyelsz a védekezésre is, ahogy egy igazi edzőhöz illik. A VR miatt kicsit furcsának tűnhet elsőre az irányítás, de viszonylag könnyedén elsajátíthatóak az alapok, ahonnan már senki és semmi nem állíthat meg. Alapesetben a 4v4-es multiplayer mód az, amelyikbe érdemes a legtöbb időt beleölni, de nyugodtan gyakorolhatsz az AI ellen is.

A testreszabható karakterek, a valóság inspirálta helyszínék és a napi, illetve heti kihívások még színesebbé teszik a programot. Nyúlj rá még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár