A legemlékezetesebb Fortnite Chapter 5 Season 1 együttműködések

A legemlékezetesebb Fortnite Chapter 5 Season 1 együttműködések

Hiányozni fognak ezek a szuper kollaborációk, de biztosan kapunk helyettük újakat.

Hihetetlen, de véget is ért Chapter 5 Season 1, és a játéknak egy teljesen új szakaszába léptünk. Érdemes azért visszatekinteni az előző hónapokra, és végigvenni, hogy mivel is gazdagodott a Fortnite. Ebben a cikkben az évad alatt érkező három legjobb együttműködést tekintjük meg, melyeket soha nem feledünk – részben azért, mert valószínűleg sokáig velünk is maradnak.

Ezeket olvastad már?

 LEGO Fortnite 

Egyértelmű, hogy ez az egyik legnagyobb horderejű együttműködés nem csak Chapter 5 Season 1-ben, hanem a játék eddig történelmében. A LEGO Fortnite egy teljesen különálló címként funkcionál, ahova átvihetjük a skinjeinket, de ettől függetlenül nincs sok kapcsolódási pontja az alapjátékkal. Kezdetben a Surival és a Sandbox volt csak elérhető, de mostanra már itt is kreatívoskodhatunk, és megalkothatjuk saját térképeinket, hogy azt megoszthassuk másokkal, ezzel akár pénzt keresve. Nem tudni, hogy mivé növi ki magát ez az együttműködés, de garantáltan tartogat további meglepetéseket a számunkra.

 The Weeknd 

A Fortnite Festival szinten egy teljesen új játék az Epic games remekművén belül, ahol a zenéé a főszerep. Ide érkezett meg első vendégként a világhírű énekes, The Weeknd. Szerencsére a kinézete és több zenéje a Battle Royale-ban is használható, így teljes értékű az együttműködés. Valószínűleg számíthatunk további számokra is tőle.

 Family Guy 

Több éves vágyunk teljesült azzal, hogy végre elkészült a Fortnite x Family Guy crossover. Ezáltal megvásárolhatóvá váltak Peter Griffin és a The Giant Chicken kinézetek, de számos további kozmetikai elem is. Ráadásul Peter NPC-ként is bekerült a játékba, és tőle szerezhetük meg a Peter Griffin's Hammer Pump Shotgunt, ami az egyik legerősebb fegyver volt az előző évadban. Reméljük a jövőben folytatódik az együttműködés, hiszen lenne még mit behozni a sorozatból.

Kövess Minket!



Gamer szótár