Kíváncsi vagy mennyit költöttél a LoL-ra? – Itt a válasz

Kíváncsi vagy mennyit költöttél a LoL-ra? – Itt a válasz

Hajaj! Te meg mered nézni mennyit költöttél már erre az "ingyenes" játékra?

Most októberben lesz a 15. évfordulója annak, hogy a Riot kiadta a League of Legends első verzióját és örökre megpecsételte az esport sorsát a valaha készült egyik legjobb és legnépszerűbb esport-játékkal. A LoL hosszú pályafutása során több kérdés is izgalomban tartotta már a játékosokat. Vannak egyszerű, hamar megoldódó kérdések, mint a 'ki lesz a következő hős?', 'kik lesznek benne az új skinlineban?' és a 'melyik anime waifu vagy edgelord kapja most a prestige kinézet?'. És persze ott vannak az öröké fájó kérések is, a 'hány órát pazaroltam én erre a játékra?' és a mai témánk is a 'mennyit költöttem már erre a játékra?'

Miután a League of Legends ingyenesen letölthető és játszható, a játékosoknak egyáltalán nem kell valódi pénzt költenie a játékra. Az egyetlen dolog, amiért a legtöbben mégis költenek rá az nem más, mint a játékbeli kozmetikumok. Nincs semmi előnyük vagy extra hasznuk azon kívül, hogy a felhasználók segítségükkel testre szabhatják a meccs közben megjelenő karaktereket. Legyen szó mindenkinek a kedvenc hőséről vagy csak egy gyönyörű prestige skinről, van amikor nem tudunk ellenállni egy kozmetikum akciós címkéje, egy értékes event pass vagy egy jó kis bundle látványának.

Ezeket olvastad már?

A játékban már így is egy csomó fizetős játékbeli kozmetikum érhető el, amiknek a száma folyamatosan nő. Miután mindenki könnyen elcsábulhat az akciós árak és a gyönyörű splash artok miatt, érthető, hogy miért is vagyunk annyira kíváncsiak arra, hogy mennyit is költöttünk ilyenekre valójában. Szerencsére a Riot volt olyan kedves, hogy lehetővé tette ennek az összegnek a megtekintését. Ha kíváncsi vagy, vegyél egy nagy levegőt és kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Nyisd meg a League of Legends hivatalos honlapján a Támogatás fület
  2. Jelentkezz be a LoL profilodba
  3. Kattints a felső sávban található 'Hibajegy küldése' opcióra, majd válaszd ki a League of Legends-et
  4. A kérelem típusnál válaszd ki a 'Fiókkezelés, adatkérések vagy törlés' lehetőséget 
  5. Az üzeneted témájának a 'Személyes adatokra vonatkozó hivatalos kérelem'-t jelöld ki
  6. Válaszd ki a ‘Szeretném tudni, mennyi pénzt költöttem a Riot Games játékaira’ lehetőségret
  7. Utolsó lépésként nem kell mást tenned, mint rákattintanod a ‘Mennyi az annyi?’ gombra és várj

Kövess Minket!



Gamer szótár