Sokan bezsongtak az új élőszereplős GTA 6 trailertől és egy valódi filmnek hitték

Sokan bezsongtak az új élőszereplős GTA 6 trailertől és egy valódi filmnek hitték

Valódi szereplőkkel és helyszínekkel forgatták újra a játék bejelentő trailerét.

Nem csalás, nem ámítás, a Grand Theft Auto (GTA) 6. része jelenleg a legvártabb videójáték a piacon. Ezt már a decemberben megjelent trailer is bebizonyította, hiszen ez volt az egyik legnépszerűbb videójáték trailer, amelyet valaha is kiadtak. Azóta pedig csak egyre inkább nő a hype körülötte, és egyesek már a valóságban is újraforgatják a GTA előzetesét.

Ezeket olvastad már?

Andrew Levitt youtuber egy nem hétköznapi videót tett közzé a csatornáján, hiszen egyesek azt hitték miatta, hogy jön a GTA film. A videóban valós híradófelvételeket, valamint első kézből rögzített jeleneteket használt fel, hogy az elejétől a végéig újraalkossa a trailert. Ez azt jelenti, hogy nem csak a főszereplők, Lucia és Jason valódiak, hanem a floridai Joker, a Hammer Lady, az aligátor a medencében és még sok minden más is teljesen realisztikus. Természetesen vannak apró különbségek a két videó között, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne egy lenyűgöző alkotás.

Az alábbiakban megnézheted magadnak a valódi trailert, majd összehasonlíthatod a GTA 6 aktuális trailerével, amelyről már korábban is írtunk nektek. Mint mindig, most is osszátok meg velünk a véleményeteket a hozzászólásokban, hogy mit gondoltok róla:

A GTA 6 a jelenlegi tervek szerint valamikor 2025-ben jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. A PC-sek meg valamikor később juthatnak majd hozzá.

Kövess Minket!



Gamer szótár