A Stranger Things 5. sztárja szerint is elképesztő lesz az utolsó évad

A Stranger Things 5. sztárja szerint is elképesztő lesz az utolsó évad

Érzelemből nem lesz hiány a színésznő szerint.

Ha nehezen is, de végre nekiláttak a Stranger Things 5. évadának, és bár ez jó hírnek számít, tudván, hogy a sorozat ezzel befejeződik, sokan mégis szomorúan veszik tudomásul. A forgatásról az alkotók sem voltak restek beszámolni, egyesek pedig ezekből az információkból igyekeznek kikövetkeztetni, hogy vajon hová tarthat az új évad, és milyen lezárást kaphat a történet, de persze nem jutottak sokra. A szereplők ebben a tekintben sokkal jobb helyzetben vannak, hiszen ők már tudják mi fán terem a végjáték, és ilyenkor nagyon figyelniük kell rá, hogy miket nyilatkoznak. Maya Hawke, a Robin Buckley-t játszó szinésznő is megszólalt az ügyben, és sikerült alaposan felcsigáznia a rajongókat.

Bevallása szerint az utolsó két részhez tartozó forgatókönyvet még ő sem kapta meg, tehát, ha akarná sem tudná elmondani a legnagyobb meglepetéseket és csavarokat, de azt már tudja nagyjából mi történik a végkifejlett előtt.

„Tudom, mi történik előtte, és ez hihetetlenül izgalmas. Mindig csodálatos, amikor egy világ misztériuma felépült, és ez elkezd megoldódni, válaszok érkeznek a kérdésekre. Számomra észbontóan csodás, és szerintem a nézők is ezt fogják érezni.”

Az ötödik és egyben befejező évad abban a tekintetben is különbözik majd a többitől, hogy Shawn Levy, aki a főszereplők és a Duff testvérek mellett eddig a legnagyobb szerepet játszotta a széria életében, most jóval több részt rendezhet meg. Ez nagyszerű hír, hiszen neki köszönhetjük majd a nyáron debütáló Deadpool és Rozsomákot is, az eddigi a Stranger Things kapcsán pedig az eddigi szezonokban a 3. és 4. epizódoknál ült le a kamera mögé. Kifejezte nem is olyan rég ő is a szomorúságát, hogy egy korszak lezárul, de most még mindenki a tökéletes befejezésre koncentrál a stábban.

A Stranger Things ötödik évada valamikor 2025-ben fut be a Netflixre.

Kövess Minket!



Gamer szótár