Egyre felkapottabb a Fallout 4, de messze még a csúcs

Egyre felkapottabb a Fallout 4, de messze még a csúcs

Az indulása óta nem játszottak vele ennyien.

A nemrég Amazon Prime-on megjelent Fallout sorozat rendesen felforgatta az állóvizet a franchise körül, és azóta a csapból is csak ez folyik. Nem csoda, hiszen a széria részei mind a játékosok, mind a kívülállók számára kimondottan izgalmasra és érdekesre sikerültek, ez pedig arra ösztönzi a nézőket, hogy merüljenek el még inkább a Fallout univerzumában, melyet a játékokon keresztül tehetnek meg igazán. Ennek következtében az elmúlt héten meredek emelkedésnek indultak a különböző részek játékosszámai, ami egészen addig fokozódott, hogy a Fallout 4 mostanra a Steam 10 legjátszottabb címe közé verekedte be magát.

A játék közel 10 éves fennállása óta, a megjelenését követő időszakon kívül, egyszer sem játszottak vele ennyien. A szerdai egyidejű 93 294 játékossal a Steam 7. legjátszottabb alkotása volt. A sorozat megjelenése előtt a játékosbázis sokáig a 20 ezres szintet tartotta, azonban mostanra ez a szám láthatóan a sokszorosára nőtt, és ki tudja, hogy még hol a vége. Mivel napról napra többen veszik elő, biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan átlépi a 100 ezres álomhatárt is, amiben nagy segítségére lesz az, hogy napokon belül érkezik hozzá a next-gen frissítés. Természetesen a Fallout 3, a Fallout 76 és a Fallout Shelter is szép számokat produkál, de egyértelműen a Fallout 4 viszi a prímet.

Ha te is szeretnéd belevetni magad a játék izgalmaiba, akkor most még pont időben vagy, hiszen a részek elképesztően le vannak árazva Steamen, de már csak alig több mint egy napod van begyűjteni őket.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár