Két nagyszerű kalandjátékot kínál ingyen ezen a héten az Epic Games

Két nagyszerű kalandjátékot kínál ingyen ezen a héten az Epic Games

A műfaj szerelmesei biztosan nem fognak csalódni a felhozatalban.

Remélhetőleg nem maradtál le a Epic Games Store múltheti ajándékáról, és behúztad a Ghostrunners-t, most viszont már két teljesen új játékkal kedveskedik a platform. Érdemes megemlíteni, hogy az eheti, ingyenesen elérhető címek életkortól függően nosztalgikus élményeket idézhetnek elő egyesekben.

Április 18. és 25. között egyetlen forint ráfordítása nélkül hozzáadhatod a fiókodhoz a The Big Con-t és a Town of Salem 2-őt. Előbbi egy kalandjáték, utóbbi pedig egy online közösségi élmény.

Ezeket olvastad már?

A The Big Con egy komikus bűnügyi kalandjáték, amelyben Ali bőrébe bújhatsz. Egy szélhámos tinédzser, aki elhagyja a zenekari tábort, hogy megmentse a családja videotékáját az uzsorásoktól. A játék a kilencvenes években játszódik, és különféle lehetőségeid lesznek a kaland során, hogy teljesítsd feladatod. Kizsebelheted az embereket, de akár meg is győzheted őket, hogy segítsenek, időnként pedig nem árt, ha álruhát húzol és lopakodásra adod a fejed. A legújabb divathóbortokból is hasznot húzhatsz, például a Beanie Babiesből. A The Big Con az alábbi oldalra kattintva érhető el ingyenesen.

A Town of Salem 2 egy lebilincselő online közösségi játék, a népszerű Town of Salem folytatása. Megtartotta az első rész alapvető játékmenetét, de számos újdonsággal bővítették, például felturbózták a látványvilágot, új szerepeket és mechanikákat pakoltak bele, de nem hiányozhat a rangsorolt mód és továbbfejlesztett közösségi rendszer sem. Ez a játék a gyilkosságról, csalásról és túlélésről szól. Salem festői, de mégis árulókkal teli városában játszódik. A kérdés már csak az, hogy vajon ki tudod-e deríteni az igazságot, mielőtt túl késő lenne. A Town of Salem 2 az alábbi oldalra kattintva érhető el ingyenesen.

Kövess Minket!



Gamer szótár