Megszólalt Jinx: lesújtó lesz Arcane 2 vége

Megszólalt Jinx: lesújtó lesz Arcane 2 vége

Sokat még nem tudunk, de az már kiderült, hogy a végén megint sírni fogunk.

Ki ne emlékezne a Riot Games sikersorozatára, az Arcane-re, ami teljesen magával ragadta az egész világot? A 2021. novemberében megjelenő sorozat hurrikánként söpört végig a Netflix toplistáján. Annak ellenére, hogy a főszerepben League of Legends hősök álltak, nem csak a játékosok váltak rajongókká. Pont ezért nem annyira meglepő, hogy az első hihetetlen, díjnyertes évad után mindenki tűkön ülve várja a folytatást. Tény, hogy már el telt néhány év, de úgy tűnik nem várunk hiába.

Jinx angol szinkronhangja, Ella Purnell a TechRadarral készített interjújában nyilatkozott egy kicsit az új évadról. A színésznő az elmúlt időszakban tért vissza a stúdióba, hogy felvegyenek hanganyagot a várva várt folytatásához. Elmondása alapján a végén már ő is könnyeket ejtett, úgyhogy ideje felkötni a gatyánkat. A feltételezésen, miszerint az Arcane 2 még fájdalmasabb lesz mint az előző évad, sajnos nem segít az sem, hogy Ella az alábbi képen fogalmazott:

“Senki sem fogja jól érezni magát utána.”

Sajnos jelenleg még nem igazán van több információnk magáról a történetről, de már kezdhetünk félni.

A hír egyben jó és egyben rossz is. Az pozitív, hogy a Riot írói a Netflix-szel és a MCU-val ellentétben még nem enged a minőségből. Az viszont negatív, hogy egy újabb fájdalmas érzelmi hullámvasútra számíthatunk, ami végén több zsebkendőre is szükség lesz majd. Sajnos jelenleg még nem igazán van több információnk magáról a történetről, de már kezdhetünk félni.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.