Most akkor tényleg az Oppenheimer sztárjával jön a Far Cry 7 vagy nem vagy mi van?

Most akkor tényleg az Oppenheimer sztárjával jön a Far Cry 7 vagy nem vagy mi van?

Nagy izgatottságot okozott Cillian Murphy neve, de sajnos ez egyelőre csak kitaláció.

Az Oppenheimerrel Oscar-díjat nyer Cillian Murphy a jelenkor egyik legjobb és legnépszerűbb színésze, felmerült a neve egy videójáték kapcsán is. Ez a trend egyre inkább terjedni látszik a virtuális körökben, elég csak a Cyberpunk 2077-re gondolni, amelyben Keanu Reeves mellett Idris Elba is kapott egy saját karaktert, vagy ott a Death Stranding Norman Reedusszal, Léa Seydoux-szal és Madds Mikkelsennel, de a Ubisoft is meglátta már ebben a lehetőséget, a Far Cry 6-ban nem más játszotta a főgonoszt, mint Giancarlo Esposito.

Az biztosra vehető, hogy elkészül a népszerű franchise hetedik felvonása is, és alighanem ismét egy valódi színész játszhatja majd el a következő történet rosszfiúját. A napokban felmerült pletyka szerint Cillian Murphy lehet az új alkotás egyik negatív főszereplője, ami eléggé nagy lökést adhatna a játéknak.

Egy kép is készült a színészről ennek apropóján, de most úgy tűnik cáfolták ezt a pletykát, és egyelőre abszolút nem érdemes elkönyvelni, hogy benne lesz Murphy a 7. részben. Az Insider Gaming 2023 januárjában számolt be arról, hogy Project Blackbird néven egy új Far Cry-játékot is előkészített a Ubisoft, illetve Project Maverick néven egy többjátékos cím is fejlesztés alatt áll náluk.

Szeptemberben arról számolt be a média, hogy Far Cry 7 némileg eltér majd az elődeitől. A játék egy gazdag családról szól, akiket elrabolt egy konteós csoport, amelyet jelenleg 'Sons of Truth' néven emlegetnek. A család egyik tagjaként az a feladatod, hogy 72 óra alatt (24 óra valós időben) megmentsd az egész családodat.

Ez tehát úgy látszik helytálló, azonban Murphy – jelen információk alapján – nem tűnik majd fel a sztori során.

Kövess Minket!



Gamer szótár