GG WP: Több mint 1,5 millió forintot gyűjtött össze bLYYY a jótékonysági streamjén

GG WP: Több mint 1,5 millió forintot gyűjtött össze bLYYY a jótékonysági streamjén

Elképesztő hangulatban telt bLYYY szokásos évi charity közvetítése.

Aki aktívabban követi Madar Balázst, ismertebb nevén bLYYY-t, annak biztosan számos emléke van a fantasztikus jótékonysági streamekről. A népszerű gamer és influenszer 2024-ben az SOS Gyermekfalvaknak gyűjtött össze több mint 1,5 millió forintot, ami így a lehető legjobb helyre került.

Ezeket olvastad már?

Mit kell tudni az SOS Gyermekfalvakról?

A szervezet 137 országban van jelen, több mint 84 000 gyermek nevelkedik náluk világszerte, miközben 500 000 gyermeket és felnőttet segítenek egyéb programjaikkal. Magyarországon összesen 400 olyan gyerek része ennek a programnak, akik bántalmazás, elhanyagolás, szegénység, valamint a szülők szenvedélybetegésge vagy halála miatt rászorulnak az alapítvány támogatására.

BLYYY két teljes napon keresztül azért PUBG-zett, CS2-zött a B3TONNAL és vezetett le egy kis LoL-lal, hogy minél több emberhez jusson el az SOS üzenete. A támogatók nem távoztak üres kézzel, ugyanis számos nyereményt osztottak szét azok között, akik legalább 2 dollárral hozzájárultak a charity streamhez. Összesen 115 különböző donáció érkezett, ami azt jelenti, hogy átlagosan közel 15 000 forinttal segítették ilyen módon a nézők a nehéz sorsú gyermekeket.

Köszönöm szépen a partnereimnek ismét az újabb rengeteg felajánlást!” - fűzte hozzá bLYYY a jótékonysági közvetítéséhez.

Kövess Minket!



Gamer szótár