Hamarosan fillérekért vethetjük bele magunkat a Star Wars Jedi: Survivorbe

Hamarosan fillérekért vethetjük bele magunkat a Star Wars Jedi: Survivorbe

A nemrég nagy áremelésen átesett EA Play előfizetőinek már nem kell sokat várnia a Star Wars Jedi: Survivorre, ha hihetünk a szemünknek.

2019-ben mindenkit lenyűgözött a Respawn Entertainment Star Wars világában játszódó játéka, a Jedi: Fallen Order. A második rész pedig még azon is túlszárnyalt tavaly, ha engem kérdeztek. Technikailag ugyan nem volt hatalmas előrelépés, a történet viszont parádés folytatása lett Cal Kestis Jedivé válásának – nehéz szavakba önteni, hogy azután mennyire várós a trilógiazáró epizód.

Persze sokakat eltántoríthatott az elmúlt egy év során az árcédula, hiszen AAA-s játéknak megfelelően húszezer forint alatt nem nagyon lehetett beszerválni. De aki élelmesebb volt, az PC-n legalább az EA Play Pro-val spórolhatott egy kicsit. Most azonban hatalmas lépésre készülhet az Electronic Arts, ugyanis az olcsóbb EA Playbe is érkezhet a Star Wars Jedi: Survivor. Néhány régióban (például az Egyesült Királyságban) a PlayStation Store-ban már fel is tűnt ez a lehetőség, de Xboxon és PC-n egyelőre még nem.

Ezeket olvastad már?

A nemrég nagy áremelésen átesett szolgáltatás előfizetőinek azonban már nem kell sokat várnia az említett platformokon sem, ha hihetünk a szemünknek. A Microsoft közleménye szerint már április 25-től megtalálható lesz a PC Game Pass és az xboxos Game Pass Ultimate kínálatában Cal Kestis kalandja. Ami alighanem azt jelenti, hogy az EA saját platformján és Steamen is ekkortól lesz elérhető az EA Play részeként a játék. Az EA valószínűleg ezzel a remek ajánlattal szeretné kicsit visszahozni azok kedvét, akiket az áremelések eltántorítottak a szolgáltatásuktól.

Kövess Minket!



Gamer szótár